F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Да пукнеш ме изнасмеа хаха !:pos2:И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да пукнеш ме изнасмеа хаха !:pos2:И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
epa da bese malu poveke upaten vo vrska so mzt ke znaese zasto ne peevme i zasto bevme tolku!!!!!!!
sakas da ti go postavm istoto prasanje ama obratno , zasto na rab-mzt bevte 20 , a na site drugi utakmici bevte 0?
Зашто детинест човек со комплекс на повисока вредност? Затоа што има широко познавање од областа на кошарката? Затоа што се што изнесува изнесува со факти? Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости? Затоа?Остинат, големите луѓе како и големите реки доаѓаат од - провинција.
И пак ќе сум Климчо за тебе, и пак ќе гледам Премиер Лига, и пак ќе останеш детинест човек со комплекс на повисока вредност. Чао.
Тоа не порекнувам.Затоа што има широко познавање од областа на кошарката?
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости?
Не му изигравам поттрчко туку ти тука ми се правиш многу паметен па ме интересира и затоа си прашувам. А и да изигравам поттрчко што тебе те боли курот?Тоа не порекнувам.
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.
П.С. И прекини да му изиграваш поттрчко, писмен е и сам да ми врати.
Појма немам мислам дека ќе дојдеме, најверојатно.1 Коло. 2 Фебруaри,Струмицa - М3Т.
Ф.А ќе дојдете пaк ?
Појма немам мислам дека ќе дојдеме, најверојатно.
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.
П.С. И прекини да му изиграваш поттрчко, писмен е и сам да ми врати.
Не ми е јасно што тоа докажувате со тоа што дремете на утакмици кои се изгубени?