Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
-Првенството почнува на 02-02 а ти и друагрите на утакмицата ке носите црвено не сакам да нагаѓам или да наметнувам нешто ама заклучокот е прост:bil:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Сиптоматично е, прав си

Значи планирате да доаѓате у Кавадарци, така слушнав нешто, 20 коло, негде 6 февруари, ај дојдете малку и ние да видиме што тоа вие најдобри...

Значи планирате да доаѓате у Кавадарци, така слушнав нешто, 20 коло, негде 6 февруари, ај дојдете малку и ние да видиме што тоа вие најдобри...

Па богме синко има и таков муабет во отпек да ти кажам право за 6ти..
И онде на фан клуб Струмица не бараат да дојдеме не ми се верува колку некој сака да не види се осеќам како рок звезда жими мајка:bil:
Иначе и да не дојдеме сега ке дојдеме на купто еднаш сезонава ке ви се десиме сигурно уште ако може тој Кол да не игра некако па да тепаме ке биде крш!!!

Леле бе човек, стварно ко рок ѕвезди сте, сегде ве бараат, ама скапо треба да платат за да им отидете. Шала... Мислам.. За купот мислам дека обавезно ќе дојдете, ама ај и на 6-ти бе да ве видиме,..иначе шо мака имате од Кол не разбрав, он е најпоштен играч, игра само коа мора...

Леле бе човек, стварно ко рок ѕвезди сте, сегде ве бараат, ама скапо треба да платат за да им отидете. Шала... Мислам.. За купот мислам дека обавезно ќе дојдете, ама ај и на 6-ти бе да ве видиме,..иначе шо мака имате од Кол не разбрав, он е најпоштен играч, игра само коа мора...

Знам дека е поштен и сакам таа поштеност негова да се намали најмалце на пола кога ке игра против МЗТ

*поштеност-ефикасностsd

Не, не, Кол не извади во последните 4 утакмици со Струмица, Вардар, Мзт и Работнички, да не беше он фиксно губевме на три од овие четири утакмици, и замисли Кол седи на клупа за резервни играчи. Рајковиќ е стварно неискусен и по малку чуден тренер. Шо знам, очекуваме многу од Кол. Ќе видиме што уствари е способен он да направи коа стварно секоја утакмица е важна и немаме право на кикс.

Btw, се збори дека Кол се успал за утакмицата со Амак пред да одат за Охрид каснел и коа му се јавиле он спиел, затоа не го пуштија да игра со Пелистер:nesvest:

pak pocnuvate so provokacii odma kompiri,fegeti neznam stom,a inace ne bese samo kompiri nego nekoj takvi (ke se obratam kulturno) nehrabri momci zemale stavile na vrata 5 katanci i od 12 ti frlaat so tegli.Pa ako e tolku fraer sto ne se simne so drugarite i najnavivacki da se isproba so tupanici (spored normite na pravilnoto navivacko tepanje).ova prepukuvanje do nikade nema da stigne.pa nedajvoze da pogodi od 12ti nekoj so tegla posle toj bolje da vikne policija zasto nemozam ni da zamislam sto ke mu se sluci.
abe miculence pa zar i ti najde da kazuvas za normi,za tupanici,za fraeri?zar ne bese i ti del od onaa vasa buljaska ekipa koja bese mnogu hrabra i koja sto na poslednata utakmica vo park frlase po nas so teglite zimnica?del od onaa ekipa koja noze ke iskrsese begajki po lunaparkot.i sega pak ti zbori kako nekoj vas ve provocira,kako samo vas ne ve saka policijata.i i za bojata koja miluvate da ja nosite ne znam kako ke go iskomentiras pocetokot na prvenstvoto koga na vasiot praznik vie ke treba da igrate vo crvenite dresovi.jas mislam deka treba da pobarate da se prolongira startot za uste edna nedela,pa cim onie od dugata strana na vardar si gi dobija site praznici na koi sto ne rabotat,uslovno kazano slavat,taka i vie pokrenete inicijativa na 02.02 da bidete oslobodeni od site aktivnosti za da mozete na raat da si uzivate :pusk: :pusk: :pusk: vo praznikot i da gi osetite :pusk: :pusk: :pusk: site blagodeti na toj praznik

pa cim onie od dugata strana na vardar si gi dobija site praznici na koi sto ne rabotat,uslovno kazano slavat,taka i vie pokrenete inicijativa na 02.02 da bidete oslobodeni od site aktivnosti za da mozete na raat da si uzivate :pusk: :pusk: :pusk: vo praznikot i da gi osetite :pusk: :pusk: :pusk: site blagodeti na toj praznik

Среќа годинава ќе бојкотираат, па ќе можаат на раат да уживаат во благодетите кои, овој, за нив најголем празник, ги нуди

Годхед, Фени - Мзт е на 09.02, сабота

Епа можно е и на 09.02 да е, не знам, првата е на 02.02 сабота ама пошто нели и у среда се играат утакмици а среда е 6-ти, не знам како иде тоа

ПИЊАУУ ПИЊАУУУ РАТАТАТА!!!!:bilokojzbot:

МЗТ-ШАМПИОН (роденден ми е смеам ова да го кажам):bil:

Пошто му е роденден, не смееме да му кршиме атер, па...Мзт ШАМПИОН :)

Среќен Роденден Итар Пејо, многу гостовања, многу радости со Мзт прво а после и секакви, девојчици, сусрети со СРВ и една победа со Работнички во последна секунда со тројка од пола терен :)

Hahah pedercinjata kojznae kolku se srekni prvenstvoto im pocinja na nivniot najgolem praznik so go imaat vo tekot na godinata:pos2: btw Pejo sreken rodenden

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom