Ние не сме на тоа нивно ниво да ги сфатиме... така да боље ич не прашувај.jas neznam zasto barase ban na temava ???? koga ednostavno nemorase da ja otvara , uste pomalce da ja cita , a najmalce da pisuva , ali toa e negovo u sekoj slucaj
paaaaaaaaaaaaaa ke vidime toa utre kuriz stiga , srbive dosle , pa ke vidime dali se ok ili se crepovi teskiДа бе да кој го шивша него туку ние да се рзбере по едно просто прашање
Ка не биде годинава или курац??
Па мое мислење (што не значи дека е точно, дај боже да грешам) е дека и годинава у курац. Нешо зимаме играчи праиме ама не ми изглеа на добро.Да бе да кој го шивша него туку ние да се рзбере по едно просто прашање
Кои Срби Груич и таму тој друг еден заедно што се или овие од Спорт што ги пишува денешен (преку кур хотел проамаја е клубон)paaaaaaaaaaaaaa ke vidime toa utre kuriz stiga , srbive dosle , pa ke vidime dali se ok ili se crepovi teski
Мислам дека Груич не дојде.Кои Срби Груич и таму тој друг еден заедно што се или овие од Спорт што ги пишува денешен (преку кур хотел проамаја е клубон)
како пееше Елена Ристевска...„она другото„Да бе да кој го шивша него туку ние да се рзбере по едно просто прашање
како пееше Елена Ристевска...„она другото„
И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:Ма додуша чекај бе она пееше и Милионер па пак ништо седи не се знае....sd sd sd