Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Христов во немоќ да се справи, чак ни со себе самиот, побара милост во рацете на администраторите, да му ги скратат маките, преку единствениот можен начин за избегнување на срамот што самиот себе си го нанесе....преку БАН хехехе

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Хаха доста бе ќе си иде сеа кај девојката он со нас ќе се замара... :)

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
jas neznam zasto barase ban na temava ???? koga ednostavno nemorase da ja otvara , uste pomalce da ja cita , a najmalce da pisuva , ali toa e negovo u sekoj slucaj

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.951
Поени од реакции
50.895
Да бе да кој го шивша него туку ние да се рзбере по едно просто прашање
Ка не биде годинава или курац??

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
jas neznam zasto barase ban na temava ???? koga ednostavno nemorase da ja otvara , uste pomalce da ja cita , a najmalce da pisuva , ali toa e negovo u sekoj slucaj
Ние не сме на тоа нивно ниво да ги сфатиме... така да боље ич не прашувај.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Да бе да кој го шивша него туку ние да се рзбере по едно просто прашање
Ка не биде годинава или курац??
Па мое мислење (што не значи дека е точно, дај боже да грешам) е дека и годинава у курац. Нешо зимаме играчи праиме ама не ми изглеа на добро.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.951
Поени од реакции
50.895
paaaaaaaaaaaaaa ke vidime toa utre kuriz stiga , srbive dosle , pa ke vidime dali se ok ili se crepovi teski
Кои Срби Груич и таму тој друг еден заедно што се или овие од Спорт што ги пишува денешен (преку кур хотел проамаја е клубон)

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Кои Срби Груич и таму тој друг еден заедно што се или овие од Спорт што ги пишува денешен (преку кур хотел проамаја е клубон)
Мислам дека Груич не дојде.
Најверојатно мисли на Ведран Боровчанин и Слободан Агоч.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Од Ѓорче Петров до железничка, чудна фамилјарна состојба место синови деца педери и мајки курви за 100 денари оле оле оле оле олееееееееееееееееееееееее оле оле оле оле олеееееееееееее оле оле оле оле оле оле оле оле оле оле олеееееееееееееееееееееееее

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.951
Поени од реакции
50.895
како пееше Елена Ристевска...„она другото„

ееепа нема гајле ние ке си причекаме има време пред нас трпението ни е број 1 врлина.....(на мајка и пичката на Елена:nerv:)

Ма додуша чекај бе она пееше и Милионер па пак ништо седи не се знае....sd sd sd

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
klubot stana posledna opcija, za da ne ti propadne sezona ili polusezona odi vo mzt. daj sta das na kraj kraeva :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom