F.A.
Smile Now, Cry Later
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 862
- Поени од реакции
- 3
Да пукнеш ме изнасмеа хаха !:pos2:И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
Да пукнеш ме изнасмеа хаха !:pos2:И Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
hahahahahИ Драги пее така, Милионер, не сакам јас пари.... :pos2:
i da sakam i da nejkam kolku tolku upaten sum mzt i so negovata sostojba kako i so F.A. zasto skopjevo e malo i sekoj so sekoj se znae pa taka da ke slusnes se i sesto.A inace za toa so feni znam deka bevte razocarani posle porazot od vardar koga igravte katastrofalno,i znam deka vo vid na protest ne ste ostanale da ja slavite pobedata nad strumica.epa da bese malu poveke upaten vo vrska so mzt ke znaese zasto ne peevme i zasto bevme tolku!!!!!!!
sakas da ti go postavm istoto prasanje ama obratno , zasto na rab-mzt bevte 20 , a na site drugi utakmici bevte 0?
Зашто детинест човек со комплекс на повисока вредност? Затоа што има широко познавање од областа на кошарката? Затоа што се што изнесува изнесува со факти? Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости? Затоа?Остинат, големите луѓе како и големите реки доаѓаат од - провинција.
И пак ќе сум Климчо за тебе, и пак ќе гледам Премиер Лига, и пак ќе останеш детинест човек со комплекс на повисока вредност. Чао.
Тоа не порекнувам.Затоа што има широко познавање од областа на кошарката?
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости?
Не му изигравам поттрчко туку ти тука ми се правиш многу паметен па ме интересира и затоа си прашувам. А и да изигравам поттрчко што тебе те боли курот?Тоа не порекнувам.
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.
П.С. И прекини да му изиграваш поттрчко, писмен е и сам да ми врати.
Појма немам мислам дека ќе дојдеме, најверојатно.1 Коло. 2 Фебруaри,Струмицa - М3Т.
Ф.А ќе дојдете пaк ?
Дојдете ќе биде весело, земете ја и Елена.Појма немам мислам дека ќе дојдеме, најверојатно.
Никаде немам кажано, ниту пак ке кажам дека ако не си од Скопје, не те бива! Има доста луѓе на форумов што ги почитувам, а не се од Скопје. Е сега тоа што тебе (да не речам вас) ви одговара да се осеќате глупи само затоашто не сте биле од Скопје и да се тешите дека луѓето мислат така само заради вашето место на живеење не ви е Радикал крив. Вие тоа си го покажавте во вашите постови и кога јас ќе ви посочев факти, како што рече ФА, и кога на тие факти неможевте да најдете одговор па почнувавте да провоцирате, нормално дека секој барем и со минимална моќ за расудување доаѓа до тие заклучоци. Значи, повторувам, не си глуп, може си и прилично паметно дете, ама немаш поима од ова што се зборува на темата и самиот си ствараш слика пред другите која може и не кореспондира со реалноста. Затоа, биди од кај сакаш, ама со тоа што ти го покажа тука, и од Њу Јорк да си, истиот впечаток ке го имав јас, а верувам и не само јас.Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.
П.С. И прекини да му изиграваш поттрчко, писмен е и сам да ми врати.
Jaс и минатиот пат ти кажав кога пиша на темава и тебе и на сите останати. Дали мислиш дека мене ме боли мочалото дали ти ме почитуваш?Не ми е јасно што тоа докажувате со тоа што дремете на утакмици кои се изгубени?