Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Nemam namera da ti odgovaram na niedno od ovi prasanja iako imam mnogu odgovori da ti dadam ama nejkam da se spustam na tvoe nivo,a inace neznam kako da ti objasnam deka ne sum toa ti sto mislis,neznam kako da ti objasnam deka ne sum vcerasen navivac.
Ednostavno covek kolku i da saka da pravi muabet so vas vie na sekoj mozen nacin ke dojdete do nesto za da gi isprovocirate navivacite na CPB ama pak nisto ne postignuvate zasto nikoj ne se zamara so vas iako mislite deka ste na vrvot vo navivanjeto vo makedonija.

A TI KAZI MI ZASTO SO FENI IMAVTE 150 NAVIVACI A SO RABOTNICKI KAJ VAS VO SALA IMAVTE 700 I POVEKE od 700 NAVIVACI?!?!?!?!i nemoj da mi kazuvas deka bevte poveke od 150 navivaci so feni(ja gledav cela utakmica na televizija i ubavo se gledase kolku ste a i ubavo se slusase kolku ''peevte'' vo poslednata cetvrtina)zboram za poslednata utakmica vo jane sandanski
Не одговараш пошто немаш одговори да не се лажеме. Ок, чим е така. Е сега јас ке ти одгворам на твоето прашање.

Да речеме бевме 150, сигурно повеќе од 200 не бевме, може и да си прав. За разлика од вашиот Работнички, Мзт Скопје има 3 ипол пати помал буџет, има екипа која е распад систем, кошарката што ја играат е на најниското ниво што Аеродром некогаш го гледал. Зашто беше тапа навивањето, неможам да ти кажам, стварно незнам, ама и јас бев страшно разочаран од тоа.

И за бројноста, Работнички - Мзт е најголемото дерби во македноснкиот спорт и секогаш предизвикува поголемо внимание од останатите утакмици. Тогаш имавме и надеж дека можеме да ја спасиме сезоната и да направиме нешто. Фени дојде после мизерната игра со Вардар (каде што на гостовање бевме 200 души) и после некои интерни проблеми во навивчката група.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Nemam namera da ti odgovaram na niedno od ovi prasanja iako imam mnogu odgovori da ti dadam ama nejkam da se spustam na tvoe nivo,a inace neznam kako da ti objasnam deka ne sum toa ti sto mislis,neznam kako da ti objasnam deka ne sum vcerasen navivac.
Ednostavno covek kolku i da saka da pravi muabet so vas vie na sekoj mozen nacin ke dojdete do nesto za da gi isprovocirate navivacite na CPB ama pak nisto ne postignuvate zasto nikoj ne se zamara so vas iako mislite deka ste na vrvot vo navivanjeto vo makedonija.

A TI KAZI MI ZASTO SO FENI IMAVTE 150 NAVIVACI A SO RABOTNICKI KAJ VAS VO SALA IMAVTE 700 I POVEKE od 700 NAVIVACI?!?!?!?!i nemoj da mi kazuvas deka bevte poveke od 150 navivaci so feni(ja gledav cela utakmica na televizija i ubavo se gledase kolku ste a i ubavo se slusase kolku ''peevte'' vo poslednata cetvrtina)zboram za poslednata utakmica vo jane sandanski
epa da bese malu poveke upaten vo vrska so mzt ke znaese zasto ne peevme i zasto bevme tolku!!!!!!!

sakas da ti go postavm istoto prasanje ama obratno , zasto na rab-mzt bevte 20 , a na site drugi utakmici bevte 0?

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
za da gi isprovocirate navivacite na CPB
Дечко како прво ти си НЕПИСМЕН!!!

Со фени навивањето и бројката беа слаби поради тоа што на некој начин бојкотиравме.200 души бевме.Вие кога играте со европски тимови не сте по 200.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
МЗТ СКОПЈЕ СЕ ЕКИПИРА СО СТРАНСКИ ЗАСИЛУВАЊА
Боровчанин во Скопје, се чека Агоч
Екипата на МЗТ Скопје с$ уште е во фаза на формирање. Беше јасно дека неколкуте заминувања мора да се компензираат со уште подобри опции. Во тој стил размислува и раководството на клубот од "Јане Сандански".

Откако беше обезбеден потписот на договорот со Американецот Дерил Хил, се чини дека "металците" полека се вртат кон "српскиот пазар" на играчи.

Па така од вчера на тренинзите на "сино-белите" можеше да се забележи присуството на Ведран Боровчанин. Стануза збор за еден релативно млад кошаркар (роден 1984 година), кој во овој дел од сезоната настапуваше за екипата на Радник од Бјелина (Република Српска).

Боровчанин игра на поизицијата "3", која остана испразнета со заминувањето на Драган Миленковиќ, и во наредните неколку дена ќе треба да го увери Марјан Лазовски дали има квалитет да игра за МЗТ Скопеј до крајот на овој дел од сезоната.

Покрај тоа, "металците" планираат да се засилат и на центарската поизиција.

Откако стана јасно дека тешко ќе дојде до договор со Михајло Грујиќ, "металците" имаат и друга варијанта.

Се вика Слободан Агоч, кошаркар со голема "акумулација" на натпревари. Се работи за доста искусен играч (роден 1977 година), кој со своите 206 сантиметри ја "покрива" центарската позиција.

Во текот на кариерата, која ја почнал како играч на Боровица Рума, Агоч (се очекува денеска да дојде во Скопје), настапувал и за голем број екипи од соседна Србија и Црна Гора, како Ибон-Никшиќ, Војводина - Нови Сад, Застава-Крагујевац, Слога-Краљево, Беопетрол, Атлас - Белград, Ловќен-Цетиње.

Минатата сезона играл во Романија, за екипата на Елба од Темишвар, а на почетокот на оваа бил и во Бахреин од каде доаѓа во Скопје.

mn ne im veruvam na ovie od sport, taka da ako imate neso novo pisete!:smir:

ps: sto stana so curtis, koga doagja ???

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Двајцата срби се тука, Куртис доаѓа утре

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.951
Поени од реакции
50.895
Може некој друг да препознае хумор во реченицава, или само јас не можам?
Од прееска се трудам да доловам што сака да каже ме стави во мисла искрено ама после ми текна на неговите години плус и неговиот мозочен капацитет и баталив сместа дур не сум одлепил

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Pa navika mi e i na kraj stavam ili :smir: ili :pos2: i pravo pocnuvas da se glupiras ama ok ajde.Go izbrisav postot.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Може некој друг да препознае хумор во реченицава, или само јас не можам?
zasto taka mu zboris na deteto ajde da se iznasmeeme da ne mu propadne forata PA I ON E DETE!!!!!! :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Pa navika mi e i na kraj stavam ili :smir: ili :pos2: i pravo pocnuvas da se glupiras ama ok ajde.Go izbrisav postot.
И заборави ја во иднина таа глупа навика да ставаш смајлиња на крајот на секој пост.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3

Те молам за сите нас спушти се на тоа наше ниво иако ти не треба да се спуштиш тука да се качиш и одговори на прашањата штом имаш толку многу одговори. Тоа што сме врвот во навивањето во Македонија и нас и на цела Македонија и е јасно. Затоа во секој можен поглед гледате да не навредите затоа што никој не се замара со нас.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Христов, прекини со срањата и не пишувај повторно пораки кои ти ги избришал администратор.

Следи бан од тема.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Po sto na privatna poraka ne mi odgovoras ke ti kazam ovde,baniraj me od ovaa tema te molam.(Ne mozam da citam poveke kako si se falat sami)TE MOLAM!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom