Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе видиш како е логично ако кинезарија нема пари или ако
Абе глупости се тоа какви услови какве пичке материне. Не беше во позиција да уценува Берло и да поставува услови. Тој одвај купци најде па услови ќе бара. Можи едино некој усен џентлементски договор да направиле дека ќе се трошат пари и ќе го зајакнат Милан и вратат на врвот. Писмено едноставно не е реално да постојат такви услови.
Туку сакав да те пингам прее
Ова со трошењето 150 милиони, класа играчи ау бау и на крај некоја мала сума и обични играчи те потсеќа на нешто? :icon_lol:
Абе брат, ние го пројдовме тоа и мене ми е јасно зошто си летаат со 5-6 топ играчи, 2-3 класа играчи, па Бензема слаб бил (нас Фабрегас од Барса кога ни беше слаб), зборев и со Клип пред некој ден, да не биде после прво лето „абе не го знаеме пазарот, не може одма да се атакува на добри играчи, само малку да го прошириме составот“.

Тоа со „условите на Берло“ е пиши пропало муабет. Ти го продавам јас тебе станот ама мора секоја година да го кречиш, за да изгледа убаво :D

Па еден од условите беше некој да вложува во клубот. Ако беше за вака и берлускони ќе останеше ќе праеше италијански милан. Кажете што сакате за човекот ама стварно го сака милан.
Нема такви услови, те лаже некој.

Кинезите платиле 700 милиони за да бидат сопственици клубот и тие да го раководат, не да бидат ќираџии под некакви услови.

Нема такви услови, те лаже некој.

Кинезите платиле 700 милиони за да бидат сопственици клубот и тие да го раководат, не да бидат ќираџии под некакви услови.
Добро не е услов ветување е усмено. Ипак се работи за големи пари. И зделка помеѓу моќни луѓе. Добро за кинезиве не знаеме колку се моќни ама за Берлускони знаеме.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Па тоа де усмен џентлменски договор. Не беа шпекулации тоа. Изјави на Берлускони беа. Башка па ќе повторам продажбата беше 740 милиони. Не е логички да фрлиш толку пари за клуб а притоа да не онвестираш за трансфери.

Па никој не вика дека само така ги фрлиле парите и сега ќе го остават клубот да пропаѓа. Газди се , нивни е клубот сега и цела вечност е пред нив. Не значи дека мора уште одма да пукнат огромна пара. ФСГ го купија Ливерпул за 300 милиони фунти, враќаа долгови, еве и трибина изградија па не фрлаа по 100 милиони за трансфери. Полека си оди процесот. Не значи дека ако не фрлат летово пари готово ќе им пропадни инвестицијата. Полека полека ќе ги сложат коцките

Па никој не вика дека само така ги фрлиле парите и сега ќе го остават клубот да пропаѓа. Газди се , нивни е клубот сега и цела вечност е пред нив. Не значи дека мора уште одма да пукнат огромна пара. ФСГ го купија Ливерпул за 300 милиони фунти, враќаа долгови, еве и трибина изградија па не фрлаа по 100 милиони за трансфери. Полека си оди процесот. Не значи дека ако не фрлат летово пари готово ќе им пропадни инвестицијата. Полека полека ќе ги сложат коцките
Па да не бараме и ние преку ноќ. Реков ја за наредна сезона цел е Лш да се обезбеди. Па за 2 3 сезони цел е скудето што со паметни инвестиции е достижна цел. Сеа не очекуваме одма прва класа играчи ама сепак квалитетни ограчи достапни има. Ама ќе видиме летоска дали ветувањата дали ќе ги исполнат.

Море како се нафрливте во фан клубов за тоа дека имало договор за да се потрошат над 100м.. Не е логично да имат таков предуслов се разбират, јас ко ќе му продам кола некому не можам да му наложам дека морат тој да му сменит масло навреме, ако сакат нека ја возит и без масло, ама кога некој купвит нешто и за то плаќат дебела пара, сигурно имат некој планој за понатака и не вервам дека од ова дно шо сме сега мојме да ојме подолу. Дур не видам на дело после сите овие години со Милан исрекно и јас не вервам така да наше е да си се надеваме дека ќе вложат во квалитетни играчи и играчи какви шо му се достојни на Милан а не како до сега шо собираја ѓубре за без пари.
Ама многу ми сте интересни како ве немат ве немат, и излезе нешто као демек 50милјони за тарнсвери и сите како оси овде, демек видовте џабе го продадовте тимов пак ништо.

Денес мислам нема лесно да дојдеме до победа :unsure: овие се борат за опстанок и ќе се обидат да извлечат некој бод.

Срединава вришти. Де шиљо лев бек очај. Да се надеваме само на Сусо и Деулофеу дека ќе направат нешто.

Де Шиљо уште сега нека оди во Јувентус.[DOUBLEPOST=1492958129][/DOUBLEPOST]Уште една мизерна игра после дерби натпревар против екипи од дното на табелата и не заслужуваме да изгубиме од овие.

Лападула (y)

Последно уредено:
Уште не ми е јасно како може Лападула да игра за Милан.
Овој нема елементарни фудбалски квалитети за да игра во тим кој има претензии за европа.
Стварно е noob. Не поседува ама баш никаков квалитет.
Нека даде 10 гола до крај ако сака, ќе го ругам цело време. Идиот невиден.
Иди тамо капоканониере у серие б биди си, да ти ебам бескорисниот имбецил да ти ебам.
Како што го пишувам ова, си дава гол човекот...cant believe this shit.

Сега со 100 милиони Фасоне па па па...

Едит: До 1-ви јуни...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
Играчи на кои врв во кариерата им е тоа што случајно се погодило да играат во некогашниот гигант Милан ја потценуваат секоја втора екипа чиниш имаат освоено 10 скудета и 5 ЛШ трофеи. :facepalm: Да сум на местото на тоа кинезот што не превзема после утакмицава со исклучок на Донарума на сите останати што стартуваа би им ги раскинал договорите без око да ми трепне. Па и оној Сусо што мисли дека со 5 асистенции на 40 утакмици се станува Меси земал глуми Пирло со пеналон...он паненка ќе шутирал !!! :pos::tapp: А и тренериштево да го ебам у уста со тоа глупите експерименти што ги прави на секоја трета утакмица со составот...минимум 10 бода ни има скинато ! Најдобриот наш играч од среден ред (Кучка :facepalm:) дреме на клупа за да игра скапаниот Мати Фернандес кој нема апсолутно ништо фудбалско во него, Вангиони го става на клупа без никаква причина за да игра Калабрија на кого во дефанзива на две утакмици по ред му ебаа матер во пичка, Лападула кој нема основни фудбалски познавања/движења игра цела утакмица, Локатели го закова на клупа за да игра Соса кој што само со Лацио покажа нешто и од тогаш наваму штама, оној Гомез го закова на клупа 100 години на сметка на циркузантите Запата и Палета иако со ништо не е полош од овие двајца, Хонда кој што го игнорираат цела сезона денес покажа повеќе фудбал од Бака, Лападула, Окампос и Фернандез што имаат заедно покажано итн.

12 шутеви во рамки на голот и 11 покрај гол, ама не ни е приоритет напаѓач. Слаба реализација и на крај погодија пречка. Натпревар кој според шансите можеше да заврши и 5:2 и 1:4

Сусо лесно го контролираа, а Бака дали и ја допре топката. Монтела претерува со некои играчи како Гомез, Хонда, Вангиони ги зациментира на клупа и има премногу доверба во играчи како Запата кој еднаш ќе не спаси, а следна ќе не уништи.

Следна и на Кротоне им даваме бодови, тамн во гости играме и онака не ја искористија шансата да се доближат до Лацио и Аталанта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom