Гали е јака фаца, стварно треба да му се даде признани за тоа како го води цел тој сектор.
Де Шиљо ако остане ќе мора да се ослободат од Абате , нема резон да продолжат двајцата, плус Калабрија што е уште еден десен бек и да им трокираат кариерите ради него. Тоа е тоа, веќе го нема Галијани да ги држи на сила него и Монтоливо и време е да се испратат кај што им е место.... Џенова и Болоња.
Цената за Деулофеу се движела околу 20 милиони што е скроз ок и прифатливо. Ако се поработи летово со него, да се даде физиономија на екипа со две крила(он и Сусо) и еден шпиц, за тие пари на коњ сме со солиден фудбалер со голем потенцијал .
Јас за напад Калинич го прифаќам со две раце, како што нема нешто многу достапни шпицови моментално на пазарот добро би легнал.
Не се акам од земја нешто посебно за Бензема, не ми се свиѓа, за Мората знам дека нема теорија да дојде во Милан, Аубемејанг ќе има преголема цена, а Погба во Манчстер тип на потег ми е куртонски, така да - не фала.
Калинич ми се свиѓа многу , реализатор прва класа е, мислам дека добро би се вклопил со две крила. Евентуално да се размисли за оној Шик од Сампдорија, и тој има многу потенцијал иако би било малку ризично пошто е млад и све тоа ама па зашто да не. Мора малку муда да се покаже.
Белоти не го ни спомињам, со таа клаузула за една сезона фудбал слободно нека си игра во Торино, а колку ми мириса на Черчи или Имобиле неговово во наредна прилика