Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Mediaset claims Watford have been convinced by Niang's performances and will look to make his move permanent for €18M.

Овој е еден од малкуте од целото купиште губре од кое може да се извлече некој денар,и пола да земат од овие пари добри се.

Сериозно, сезонава има мнооооооооогу што да се купи во италија.
Да, никогаш не се знае како некој играч ќе заврши и колку би бил добар трансфер. Многу млади играчи кои може да се купат.
Доста добри решенија, играчи кои нам добро би ни дошле, на најдефицитарни позиции кои сезони уназад се пуни со просеци.

Еве ако се земат 18 милиони за нианг и 25 за бака. 43 мил..... ЧЕеееееекај малце, чекај..
кој курац ни е више 4/5 години ги праиме математикиве за летен преоден рок, а тековната сезона уште не завршила. Кое дно.
Се додека не видам црно на бело дека се озбилни и дека сакаат да инвестираат, на ниедна прича не верувам, на ниедна шпекулација макар и од св.Ди марцио да излегува.

Gazzetta dello Sport claim Milan have reached an agreement in principle with Lazio for Stefan De Vrij for around €25m. Next week, Fassone and Mirabelli will have a decisive meeting with De Vrij's entourage to agree personal terms. Milan are willing to offer De Vrij a four-year contract worth €4m+bonuses linked to CL qualification. Inter are also interested in De Vrij and are offering him a four-year contract for €3.5m+bonuses but need to agree a deal with Lazio.

Одличен потег ако успеат да го донесат.

Последно уредено од модератор:
Често се повредува овој иначе многу добар играч и за 25 мил е грабеж и 40 мил би дал за него.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Со истите играчи не возат медиумиве низ италија :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Пa нели и сo Мусaчиo oд Вилaреaл сме се дoгoвoриле.
И пoкрaј сите шпекулaции и усни дoгoвoри нa крaј ке ни гo дoнесaт Иззo oд Џенoвa.

Пa нели и сo Мусaчиo oд Вилaреaл сме се дoгoвoриле.
И пoкрaј сите шпекулaции и усни дoгoвoри нa крaј ке ни гo дoнесaт Иззo oд Џенoвa.
18 месеци суспензија има овој од фудбалот ради некои скандали со местење, биди раат нема да го донесат него.

Де Вриј договорен па уште за 25мил..... кај и да е од следна недела наш е:pos:

Уште Фабрегас да си го откупи договорот,и Мората да дојде и наредена е. :ojeaa:

Milan had a positive meeting with Ghoulam's agents this morning, ready to offer him a five-year contract worth €2m+bonuses/year [TMW].

Milan are also in talks with the agent of Lorenzo Pellegrini to discuss the possibility of making a deal [Sky].

Де Вриј, Гулам, Пелегрини...
Сите овие се со искуство во Сериа А. За Пелегрини, Рома има опција за да си го врати и после ќе го продадат за 30 мил евра.

Брат јебига, еве кај вас сеа незнам кого да земам за пример не го пратим Манчестер доволно, али да речеме еве Лук Шо, читам не играл добро и не бил Мурињо задоволен од него.

Утре отиде у Ливерпул или Тотенхем или Арсенал и стане зверка, ќе те боли нешто многу курот?
Кај вас бил дупка, си отишол, дошол некој што ќе игра подобро и нема ни да ти текне дека играл Лук Шо кај вас.
Ќе ме боли мме, сериозно. Ќе се нервирам (како што се нервирам). Како може управата и менаџментот да се толку ретардирани и да не може да изгради мажиште и играчиште од талентиран копиљ (како Ливерпул или Тотенхем од твојот пример што би направиле). Тоа значи нешто не штима во клубот и стварно иритира.

Ќе ме боли мме, сериозно. Ќе се нервирам (како што се нервирам). Како може управата и менаџментот да се толку ретардирани и да не може да изгради мажиште и играчиште од талентиран копиљ (како Ливерпул или Тотенхем од твојот пример што би направиле). Тоа значи нешто не штима во клубот и стварно иритира.

Шо знам, мене кур ме боли искрено. Јес да беше Милан растур систем овие неколку сезони и баш тогаш се погоди он да биде тука.
Ама па неможем да речем дека не се потрудиле околу него, играше на двете позиции, го направија репрезентативец, капитен беше.
Иако беше дупе пак играше, што кур више. И сеа батето немало да продужува договор глуми мангуп. Да отидне и да стане бомба играч нема да ми биде гајле пошто знаем дека Милан му ги даде сите шанси на светов да стане играч.

Криво ми е многу за случаи ко Патрик Виера, Аубемајанг, кои клубот не ги евалуирал доволно и не им дал ни малку шанса, а на друго место станале играчишта.

За вакви плачковци ко овој копиљов, ко тој французинот новиот зидан го забраев више и како се викаше кои добиле све на тацна од клубов, и подршка, и шанси и све, колку сака нека стане јак играч после тоа ни малце не ми е криво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom