- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Ќе видиш како е логично ако кинезарија нема пари или ако
Тоа со „условите на Берло“ е пиши пропало муабет. Ти го продавам јас тебе станот ама мора секоја година да го кречиш, за да изгледа убаво
Абе брат, ние го пројдовме тоа и мене ми е јасно зошто си летаат со 5-6 топ играчи, 2-3 класа играчи, па Бензема слаб бил (нас Фабрегас од Барса кога ни беше слаб), зборев и со Клип пред некој ден, да не биде после прво лето „абе не го знаеме пазарот, не може одма да се атакува на добри играчи, само малку да го прошириме составот“.Абе глупости се тоа какви услови какве пичке материне. Не беше во позиција да уценува Берло и да поставува услови. Тој одвај купци најде па услови ќе бара. Можи едино некој усен џентлементски договор да направиле дека ќе се трошат пари и ќе го зајакнат Милан и вратат на врвот. Писмено едноставно не е реално да постојат такви услови.
Туку сакав да те пингам прее
Ова со трошењето 150 милиони, класа играчи ау бау и на крај некоја мала сума и обични играчи те потсеќа на нешто?![]()
Тоа со „условите на Берло“ е пиши пропало муабет. Ти го продавам јас тебе станот ама мора секоја година да го кречиш, за да изгледа убаво