Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
СЕПАК МИСЛАМ ДЕКА СИЛВА КЕ ОСТАНЕ!!!!!!!!!!

Cassano: "Sampdoria is in my heart, and I hope to return there one day. I don't know if I will stay at Milan. Without Thiago Silva it will be very difficult to compete for the Scudetto and the Champions League. How far can we make it without Thiago Silva? Without him, we can only qualify for the Champions League at best. If we lose Thiago Silva then we lose 50% of the squad. He's irreplaceable. Balotelli hasn't got anything to prove, but if he arrives at Milan, then what are we going to do? Play a 5-5-5 formation? I haven't spoken to Ibra in a month, but if he gets angry about the sale of Thiago Silva, then I will agree with him. If it was up to me, then I would never let Thiago Silva leave Milan. The Milan board has to admit to us players that we can't compete for the Scudetto and the CL, if Thiago Silva leaves us."

Ѕвер овој Касано, си кажа се што му лежи на душа

Мислам дека допрва ќе се нервираме за трансфери, ова е само почеток.

сега идат муабети... и Касано е педер трча по пари... на сампдорија газдата му дава плата од 12милиони по сезона

Не ми е јасно како размислуваат Галијани и Берлускони. Силва е 50 % од целиот тим и со неговата продажба губиме на квалитет, не смее тим како Милан да си дозволи нешто вакво.И сега што? Ќе се крпиме со Деде ... Еден Силва едвај ги запре Меси и компанија а не некој си Деде.

И самите се свесни дека со неговатта продажба губиме многу ама не се премислуваат, не им одолеаа на парите на ПСЖ, а кога тие ќе газат за две три сезони во Европа и ќе не декласираат со 5:0 ќе жалат за Силва ама ќе биди касно.

Нека ги засилува другите тимови Галијани слободно, нека бидат пред нас, веројатно тоа и го сака.Ама нека не бараат Милан да се натпреварува со Барселона а ги продаваат најдобрите.Мене како фан на Милан ме боли заминувањето на Силва, не смее како што ќе му текне така да си прави Галијани.Сега веќе и Меси да ми го донесат, не сакам....Никогаш нема да им простам за Силва, никогаш!

Ќе го направат Шарави класа играч и ќе го шитнат за некоја година и пак со курот в рака ќе останеме ние, и пак нема да можеме да освоиме Лига на Шампиони и се заради тоа што Берлускон и Галијани се лакоми за пари.

И дај нека не јаде гомна Галијани па и Берлускони нека не зборува за неговата голема љубов кон Милан затоа што веќе никој не им верува.Ако толку го сака клубот немаше ни да му текне да ги продаде ни Кака ни Силва, самата помисла дека Силва ќе го гледа во друг дрес а не на оној на Милан, треба да го боли.

Веќе не се пожелни во тимот ни двајцата, никој не ги сака, нека заминат додека не биде касно, додека не не направат тим подолу од Киево.

Од мене толку !

Изгледа ништо од трансферот Галијани барал кеш 50 мил + бонуси а овие давале 44 + бонуси

Изгледа ништо од трансферот Галијани барал кеш 50 мил + бонуси а овие давале 44 + бонуси
Готово, сега и нема да ми биде ќеф ни да остане, спремни беа да го шитнат од тимов а тој сакаше да стане легенда на Милан.Ако не на ПСЖ, ќе го дадат на Сити, утре задутре.Ама добро, барем ги видовме какви се, да знаеме дека не треба да им се верува.

Почните само од тоа што Малдини очекуеше повик за некоја функција во тимот а гомњариве абер немаа. Абе немам збор со кој можем да ги опишем после ова па макар и останал Силва.

И не ми се дебатира кога правите муабет како Бонера да си иде... Ми зборите за љубов кон клубот а ви гори газот за 50 милиони.
Знаеш што значи тоа reportedly така? Зар сериозно веруваш во сите тие новинарски причи бе брат? Па многу лесно може да се најдат 3 такви наслови со различни суми на пари од други релеватни избори како овој на BBC во случајов.
Не дека е битно за колку и што само сакам да ти укажам да НЕ верувам се што ќе прочиташ.
Не знам за тебе, за мене ова е многу лоша одлука и сум против било какво заминување на Т.Силва.
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 18:59 ---
Ultra

Oва е тоа што го зборим, ова е тоа заради кое го викам класичен Бразилски циган, од Бразил отишол у Париз и си се договорил со Леонардо, и демек љубов голема кон Милан имал....​
Каде се у Муабето Галијани, Берлускони, Барбара ???​
Заради ова го реков тоа што го реков погоре, па уште и СМС-и пишуел од Париз, неможел у Милано да дојде да излезе на ТВ и да рече сум се договорил за 1 мил месечно у Париз, и тамо ќе играм наредна година ....​
Да скршиш двете ноге на Олимпијада циган еден расипан...​
Ти пиша подоле Димче, несакам да навлегувам повеќе во тоа, јас повеќе ги кривам раководните луге за ова одколку самиот Т.Силва.
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 19:00 ---

Ne mi e jasno, tie sto rakovodat so finansiite na klubot(B i G) so 2ro odelenie li se ili glumat? Koga vidite deka u poslednite 6-7 godini idioti i starci (koi cela sezona po edvaj 10 utakmici igraa)kako Antonini,Bonera,Favalli, MVB,Flamini,Ambrosini,Borriello,Zambrotta (i uste mnoogu drugi) zimaa ogromni plati za nivniot status i kje ti stane jasno od kaj klubot nema pari...
Anti moderen fudbal sum, anti arapi, rusi,princovi sheici i nivnite pari u fudbalot, ama ocigledno,na site ni e jasno deka za da bide uspesen nekoj klub kje mora da se vlozuvaat pari koi milan ocigledno gi nema, taka da najdobro kje si bide Berlusconi da prodade 30-40-49% od akciite na nekoi zainteresirani za da se sredi klubot... Ova vaka ne odi... U poslednite 5-6 godini 3 IKONI se prodadoa, i dali milan so toa stana podobar? NE... Shto kje bide ako vekje milan ne producira igrachi kako Silva,Sheva,Kaka? kje ojdeme vo bankrot ?

Доволно кажа избаценко, ај сеа пак избаци се од форумов.

Што почнавме со плачипичкарските песни ? :icon_lol:

Ако веќе правеле требале со оваа песна да направат видео за него.
Мада иронијата во делот од рефренoт:"Never mind I'll find someone like you" е голема :LOL:

На нероден Петко капа му скроивте.

Ти пиша подоле Димче, несакам да навлегувам повеќе во тоа, јас повеќе ги кривам раководните луге за ова одколку самиот Т.Силва.

Точно, освен во случај тој жестоко да форсирал да си замине, но не сакам да верувам во тоа. Клубот доколку сака најверојатно би можел да го задржи, работата е што Милан сака прилив на пари, а и кај Силва не постои толку цврсто убедување да остане (моја перцепција анализирајќи ги настаните).

По Касано и Ибра со слична изјава (ако е вистина тоа што прочитав), значи две силни пораки до раководството. А изјавите коинцидираа со одлоговлекувањето на преговорите. Мислам дека и Галијани и Берлускони во овој момент не знаат што ќе се случи утре, дали ќе го продадат или ќе го задржат. Исто како што беше со Пато во јануари...

Очекувам изјава од Антонини дека не е задоволен со ваква одлука и дека целиот терет ќе падне врз него. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom