Не ме разбра ..
Губиш темел играчи што е во ред да се пуштат пошто се стари, но некако да се задржи истиот победнички менталитет ... А со продавање на Силва тоа неможеш да го постигнеш никад , и 10 нови засилувања да донесат..тимот ти се води дека е Ослабен !
Незнам зошто неможеш да сфатиш дека заминување на Тиаго и Неста во една сезона...е премногу и многу влијае на амбициите на тимот..Со Неста и ко држи вода дека се стари..ама со Силва? кој е муабетот?
Прочитај ја изјавата на Бобан што ја дал денеска..
А за тоа дали звучам како пратеник размили повторно зашто знаеш дека Милан не е Манчестер сити...
Не ме оптеретувај сега да ти објаснувам која е разликата во трансферите на сити и милан..како доаѓаат и како си идат некои играчи..и кој игра за пари кој не...тоа го знаеш. Можеби веќе не постојат играчи што не играат за пари..ама во Милан уште не стигнала таа мода(исклучок Ибра)..не им плаќа Милан како сити..
Ајде, што направи сега со постот.
Почнав и самиот да верувам дека сум напишал такво нешто, па се враќав да си ги препрочитам постовите. 
И видов дека такво нешто немам напишано.
Прво, го издвоив Неста во мојот одговор, провери, па ќе видиш. Значи, зборев за Инзаги, Сидорф и Гатузо. Нивното отстуство нема да се осети, тие нема што да понудат за Милан на играчки план, Неста може.
Второ, никаде немам пишано ништо што ќе те наведе дека отсуството на Силва нема да влијае врз амбициите на тимот! Убаво стои во постот: Сидорф, Инзаги, Гатузо!
Трето, сам си поставуваш тези кои што не сум ги кажал, а потоа дебатираш со тие тези!
Ајде, па уште не знаеш како не можам да сватам, а јас такво нешто никаде не сум напишал!!!
Кратко речено, тоа што си го пишувал во постот нема врска со мене.