Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе да сите се,утре Силва на медицински ќе заврши во Париз.

Тие си знаат.
Само дури и грцине кога планираат самоубиство подобро ќе го испалнираат од г и б.
Го шиткаш Силва и на цел тим им паѓа морал.

Инаку Мексес уште вчера изјавил дека Силва не смее да си оди.

Единствен што може да го спречи сега трансверот e Берлускони нешто слично како за Кака што беше. А ако е решено да се продаде нека биде побрзо а не у здрав мозок некој да те дупи цела недела

Не ме разбра ..
Губиш темел играчи што е во ред да се пуштат пошто се стари, но некако да се задржи истиот победнички менталитет ... А со продавање на Силва тоа неможеш да го постигнеш никад , и 10 нови засилувања да донесат..тимот ти се води дека е Ослабен !
Незнам зошто неможеш да сфатиш дека заминување на Тиаго и Неста во една сезона...е премногу и многу влијае на амбициите на тимот..Со Неста и ко држи вода дека се стари..ама со Силва? кој е муабетот?
Прочитај ја изјавата на Бобан што ја дал денеска..
А за тоа дали звучам како пратеник размили повторно зашто знаеш дека Милан не е Манчестер сити...
Не ме оптеретувај сега да ти објаснувам која е разликата во трансферите на сити и милан..како доаѓаат и како си идат некои играчи..и кој игра за пари кој не...тоа го знаеш. Можеби веќе не постојат играчи што не играат за пари..ама во Милан уште не стигнала таа мода(исклучок Ибра)..не им плаќа Милан како сити..

Ајде, што направи сега со постот. Почнав и самиот да верувам дека сум напишал такво нешто, па се враќав да си ги препрочитам постовите. :) И видов дека такво нешто немам напишано.

Прво, го издвоив Неста во мојот одговор, провери, па ќе видиш. Значи, зборев за Инзаги, Сидорф и Гатузо. Нивното отстуство нема да се осети, тие нема што да понудат за Милан на играчки план, Неста може.

Второ, никаде немам пишано ништо што ќе те наведе дека отсуството на Силва нема да влијае врз амбициите на тимот! Убаво стои во постот: Сидорф, Инзаги, Гатузо!

Трето, сам си поставуваш тези кои што не сум ги кажал, а потоа дебатираш со тие тези! :)

Ајде, па уште не знаеш како не можам да сватам, а јас такво нешто никаде не сум напишал!!! :)

Кратко речено, тоа што си го пишувал во постот нема врска со мене.

А што има неточно во напишаново ? И јас ја прочитав оваа изјава на Касано.
Дека би било кривично дело ако се продаде. Па негов е клубот кој сака ќе продава, џабе и да си одат и други играчи он си останува истиот Берлускони никој не го менува.
А и мислам дека медиумите ја преувеличуваат изјавата на Касано (ако навистина е и изјавил нешто) а тоа може да доведе до лош однос со Берлускони и да го продаде и него.

Пф големо чудо,ќе се навредел најусшениот претс. во историјата на галаксијата.
Убаво си изјавил Касано,и јас да сум на нефово место исто би мислел и би размислил дали ќе останам.

Изјавата му е на место.

А што има неточно во напишаново ? И јас ја прочитав оваа изјава на Касано.
Како бе шо има неточно? „потоа ќе одлучам дали ќе заминам ?!“ прашалник ставил на крајот од реченицата, освен тоа наместо „ќе изгуби 50% од квалитетот на тимот“напишал само ќе „изгуби 50% од тимот“ ... да му ебам неписмените.

Господ да чува,па вие не бидете бетер од него.

Изјавата на Касано е правовремена и на место,а тоа кој како ја интерпретира и пласира по аматерски сајтови што е битно?

Битно е да сфатите што сака да каже Касано.

Не ми ја објаснувај ситуацијата за Јануари 2009... немој жити се
SportMediaset
Corriere
Gazzetta
По што Кака ги одби. и се случи ова:
kakamancity110509.bmp

Па ова:

И на крај знаеш дека ни го зачука...

Знам многу убаво што се деси тогаш, и кога веќе ќе си иде Силва подобро да си иде сега одколку во следниот преоден рок како што беше со Кака. Пошто ние тој Јануари 2009 веќе го прежаливме Кака, на мечот со Фиорентина (1-0 Пато) се поздави со сите играчи, се поздравуваше како да му е последен пат и што испадна? Пак си отиде само сега по 4 месеца за помала сума.
А тие трите линка што ги постави само го докажуваат тоа што го кажав.
Гадно време у пучку матер......кога треба да се откажеш од најдобрите.

П.С. Некој спомна погоре
Kevin-Prince Boateng@KPBofficial
To everybody who asked:I just hope Thiago Silva is not leaving,then to lose the best defender in the world is very HARD!!!!

:pos:

Изгледа му кажал Ибра на Галијани по телефон дека или никој не си иде или во пакет со Силва нека го продава :icon_lol:

:pos: Ќе имаме поголем буџет од Манчестер Сити. 80 милиони. Толку никад сме немале.:pos:

И што ако си отиде Силва. . Ќе го земеме Деде и ќе го направиме играчиште за една година . .Голема работа Силва па Силва. . Се знае дека Берло нема шанси да одбие понуда од 50 милиони ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom