Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Готово, сега и нема да ми биде ќеф ни да остане, спремни беа да го шитнат од тимов а тој сакаше да стане легенда на Милан.Ако не на ПСЖ, ќе го дадат на Сити, утре задутре.Ама добро, барем ги видовме какви се, да знаеме дека не треба да им се верува.Изгледа ништо од трансферот Галијани барал кеш 50 мил + бонуси а овие давале 44 + бонуси
Ти ова сега ако го сфати брат.......незнам што да ти кажам/барем ги видовме какви се, да знаеме дека не треба да им се верува.
Знаеш што значи тоа reportedly така? Зар сериозно веруваш во сите тие новинарски причи бе брат? Па многу лесно може да се најдат 3 такви наслови со различни суми на пари од други релеватни избори како овој на BBC во случајов.И не ми се дебатира кога правите муабет како Бонера да си иде... Ми зборите за љубов кон клубот а ви гори газот за 50 милиони.
Ти пиша подоле Димче, несакам да навлегувам повеќе во тоа, јас повеќе ги кривам раководните луге за ова одколку самиот Т.Силва.Ultra
Oва е тоа што го зборим, ова е тоа заради кое го викам класичен Бразилски циган, од Бразил отишол у Париз и си се договорил со Леонардо, и демек љубов голема кон Милан имал....Каде се у Муабето Галијани, Берлускони, Барбара ???Заради ова го реков тоа што го реков погоре, па уште и СМС-и пишуел од Париз, неможел у Милано да дојде да излезе на ТВ и да рече сум се договорил за 1 мил месечно у Париз, и тамо ќе играм наредна година ....Да скршиш двете ноге на Олимпијада циган еден расипан...
Ne mi e jasno, tie sto rakovodat so finansiite na klubot(B i G) so 2ro odelenie li se ili glumat? Koga vidite deka u poslednite 6-7 godini idioti i starci (koi cela sezona po edvaj 10 utakmici igraa)kako Antonini,Bonera,Favalli, MVB,Flamini,Ambrosini,Borriello,Zambrotta (i uste mnoogu drugi) zimaa ogromni plati za nivniot status i kje ti stane jasno od kaj klubot nema pari...
Anti moderen fudbal sum, anti arapi, rusi,princovi sheici i nivnite pari u fudbalot, ama ocigledno,na site ni e jasno deka za da bide uspesen nekoj klub kje mora da se vlozuvaat pari koi milan ocigledno gi nema, taka da najdobro kje si bide Berlusconi da prodade 30-40-49% od akciite na nekoi zainteresirani za da se sredi klubot... Ova vaka ne odi... U poslednite 5-6 godini 3 IKONI se prodadoa, i dali milan so toa stana podobar? NE... Shto kje bide ako vekje milan ne producira igrachi kako Silva,Sheva,Kaka? kje ojdeme vo bankrot ?
Ти пиша подоле Димче, несакам да навлегувам повеќе во тоа, јас повеќе ги кривам раководните луге за ова одколку самиот Т.Силва.