Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најјаки информации имаш мајке ми! Прочита барем кој е овој Cristiano Ruiu ?Бонера 6 години го чуваат он е најдобар од сите он е иднината. Јас па планираше да си купам дрес од Силва ама ништо ќе мора од Бонера да земам он ќе ја заврши кариерата кај нас вистинска икона на клубот.
Ќе сонуваме за Вертоген и Бејл дали и Деде ќе го земат како што викаат дека само 20% од парите ќе бидат потрошени за трансфери а тоа е околу 10-15 мил![]()
AC Milan DiavoloNews @MilanDiavolo
Sky went to the Milan Megastore (It was completely empty) and then went to ask the Milan fans about Thiago Silva >>
Many said that They don't want Thiago to be sold, just a few said that they would sell him for 50m. Thiago Silva
GALLIANI: "Nothing is done yet, absolutely not. I'm here just for talking"
FIFA- Regulations on the Status and Transfer of Players
Article 18:Special provisions relating to contracts between professionals and clubs
Така е! На Силва сам му текнало и отишол во Париз. Ако падне на тоа ниво мислите дека тој клуб ќе му нуди 12 милиони по сезона?
А и го бараат Барса Реал Сити... у Париз отишол... и Силва е будала!
Хумелс 16 милиони
Коларов/Сисоко 11 милиони
Ериксен 15 милиони
Витсел - Таиво плус 7 милиони !!
= 50 мил
Нека иде нека игра у Псж нек си јебе мајката нема ни да ни текне на него !!
Али не веруем дека пареве вака ќе се инвестираат и ќе ни текнува на него многу другата година кој ќе ни играат МекЦес и Ачерби у одбрана !!
Еве ти цитатче бе пријателе нино.
Патем кажано п**ката ќе се најде и ќе се јави сама.......кога веќе си играме со такви зборчиња и ѕвездички.
Еве се гледа колку луѓе ја поддржуваат политиката на тимот и кај не носи таа политика.
Секој си има избор да глуми/биде ретардиран и да пишува идиотски постови,никој не може да ти го ускрати тоа право ама тоа покажува колку си зрел и колку ја сфаќаш ситуацијата.
Рано е уште да им се суди на двајцата,ама ваквата политика во минатото се сеќаваме кај не однесе.