Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене, Роналдињо беше мен оф д меч.Ова стварно не го очекував од Милан.Не го сваќајте ова како провокација али Пато ви е труп, исто и Шева.Роналдињо не видов ништо да направи освен едно 30 нафрлувања во шеснаесетникот во последните 10 минути.Сепак е прво коло, ќе има многу победи и за вас.Поз
Немам друг коментар.Одлични бевме!Ама Болоња иако со неколку шанси сепак ги оствари повекето,ние имавме многу повеке шанси од нив,искористивме само една
Абе Пато добро изигра шо ти е тебеОва стварно не го очекував од Милан.Не го сваќајте ова како провокација али Пато ви е труп, исто и Шева.Роналдињо не видов ништо да направи освен едно 30 нафрлувања во шеснаесетникот во последните 10 минути.Сепак е прво коло, ќе има многу победи и за вас.Поз

Од еден играч не зависи екипата!Според мене, Роналдињо беше мен оф д меч.
Ама еден е мен оф д меч. :smir:Од еден играч не зависи екипата!
Миланез јасно е дека имаш против Малдини ама срамота е да јадеш гомна за Малдини кога човекот една грешка не направи...секоја топка секој дуел што влезе го зедеАнчелоти бе кур те утепал ој кај мајкати си го згрешил местото во Милан со овој тим незнаеш игра да поставиш, ама ај прво коло ќе ти простам дека Рони, Пато, Шева не беа дел од подготовките летово а и одбраната со Малдини е гурни ме да појдем ...
И Абиати не беше крив за ништо тоа ни Буфон не го фаќа второто, затоа треба одбраната да реагира ама ај ќе почекаме да се врати Неста и Сендерос вака не иде.

Абе Пато добро изигра шо ти е тебе![]()
Хм, Роналдо ?Од еден играч не зависи екипата!