Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
малдини ми е еден од омилените играчи и премногу го поштувам зошто остана цел живот верен само на миланОд сите навивачи на МИлан ова го ска само Маца-кака никој друг.
малдини ми е еден од омилените играчи и премногу го поштувам зошто остана цел живот верен само на милан
и несакам никогаш да се пензионира
Грешиш, Малдини ми е омилен играч. Зашто да не игра уште една сезона? Ионака не игра на сите натпревари, игра само на неколку, а кога игра - игра одлично. На натпреварот со Арсенал беше најдобар поединец на Милан.Од сите навивачи на МИлан ова го ска само Маца-кака никој друг.
Абе што сакаш коските на терен да ги оставиЗашто да не игра уште една сезона?
Сезонава добро ја изигра, ако тој реши да остане веруј никој нема да го спречи во тоа. Како што реков, Малдини не ги игра сите натпревари, Милан нема ништо да изгуби ако тој остане, а Малдини има влијание врз играчите макар и на клупа да седи. Во секој случај за Малдини не одлучуваат ни Берлускони ни Галијани, ни Анчелоти, ниту пак јас, тоа ќе зависи од самиот Малдини.Абе што сакаш коските на терен да ги остави
Малдини ти е играч верен на клубот, се ќе направи за да му помогне затоа сака да остане.
a ako ostane koj defanzivec od svetska klasa bi dosol za da bide zamena na Maldini dali Teri bi mu ja greel klupata na Maldini ili pak eden Mekses???