Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што сакаш коските на терен да ги остави :)
Малдини ти е играч верен на клубот, се ќе направи за да му помогне затоа сака да остане.

абе мора да се бира ! ... ќе се помладува тимот или не ... нема измеѓу ! ... повторно ќе тапкаме во место (зборам за скудетото)

Во право е Бојан, не можеш да му кажеш не на играч кој цел живот го мина во Милан.
Ако остане ќе биде тоа исто како со Костакурта, ќе игра 15 мин. и ќе го извадат.

пс. Реал сака да ни го земе Анчелоти :vozbud: - линк

Во право е Бојан, не можеш да му кажеш не на играч кој цел живот го мина во Милан.
Ако остане ќе биде тоа исто како со Костакурта, ќе игра 15 мин. и ќе го извадат.

пс. Реал сака да ни го земе Анчелоти :vozbud: - линк

Еј крадт од мене бе.На блог го имам ова напишано од коа заврши ЛШ за нас.:vozbud:Марка краде од мене бее

Како што знам за односи Реал Милан,Реал од Милан ги купи Бироф,Шевченко,Кака еве сега Анчелоти и не знам како бе ниеден не стапна во Реалsd мада за Анчелоти би се размислил малце

Не верувам дека Реал би го купил Анчелоти вие ке го избркате овие ке го приберат

ako nekoj e trener togas toj e lipi za milan veruvajte vremeto na anceloti savrsi

Не верувам дека Реал би го купил Анчелоти вие ке го избркате овие ке го приберат
Не го бркаме бе, Берлу рекол дека и по очаната сезона тој ќе остане во Милан
Ако сите шпекулации се вистина :vozbud:
ako nekoj e trener togas toj e lipi za milan veruvajte vremeto na anceloti savrsi
Не бе каков Липи, не викам не е добар ама со играчиве што ги кажал доколку дојде во Милан :nenene:
Corriere dello Sportвели дека на лситата се нашле пет фудбалери и тоа: Џанлуиџи буфон, Мауро Каморанези и Винџенцо Јакинта од Јувентус; Рикардо Кварезма од Порто; и Џанлука Замброта од Барселона.

И што ако ги земе овие кој од кој се сите освен Кварезма.
Ако толку ги сака оние од Јуве нека иде таму што мајка бара во Милан.

Стварно,Липи со листата на играчи кои ги сака во Милан ме разочара!Според мене ниту еден од нив не треба да се зема.

пс. Реал сака да ни го земе Анчелоти :vozbud: - линк[/quote]

“Исто така Калдерон не е задоволен и од стилот на игра на Шустер, бидејќи Германецот беше ангажиран со цел играта на Реал да стане поатрактивна.“

Со Анчелоти не да ќе биде атрактивна!!!! Патрактивeн трењер од него нема!!:vozbud:

Да, ама на сител кажаа дека Реал ке го земе Мурињо. Ви велам, тука има голема игра и никој како тренер не е сигурен. Дали Анчелоти ке седне на клупата на Реал или Мурињо, ке останат шпекулации и нагаѓања по веб страни се додека не се потврди официјално.

Росонерка го напушта Милан? Или не? Па за кој, за ливерпул ке навиваш?

Ако де, не е страшно, знам дека има еден куп разочарани од Милан и неговото отпаѓање во Л.Ш. но тоа не е мотив да се откажувате од тимот. Јас си останувам за Милан, и да отиде во Б-серија.

Јас последното нешто што би го направила е да престанам да навивам за Милан!!!!!!!
Го обожавам клубот ако треба и во аматерска лига нека игра... :pipi:
останувам rossonerka forever :smir:

Иначе да кажам дека го сакам Липи за тренер, но најмногу сакам еден ден како тандем тренери да ги имаме Малдини и Костакурта.

ако росонерка се откаже од милан јас ке се откажам од неа:)
ама нема тоа никогаш да се случи:smir:

Штета што го избришав цитатот, дури и ник сакаше да менува :) ке се откажуваше од Милан и ке станеше кок-девојка:pos: навивач на Ливерпул... Како и да е, гледајте и навивајте за милан, а имаше некаде 10-те миланови заповеди. Ке ги најдам и ке ги постирам тука. Една беше не се нервирај кога милан губи, само им попуштаме на другите да се порадуваат!

Да, ама на сител кажаа дека Реал ке го земе Мурињо. Ви велам, тука има голема игра и никој како тренер не е сигурен. Дали Анчелоти ке седне на клупата на Реал или Мурињо, ке останат шпекулации и нагаѓања по веб страни се додека не се потврди официјално.

spekulacii ke ima uste mnogu sekogas bilo taka ama ja znaes onaa pogovorkata na nasiot narod, kade sto ima dim ima i ogin. Arsenal i Mancester se primeri za eki kako pravilno se postapuva so trenerot, no vo Italija i Spanija e sosema poinaku

ps ne me cudi ako vo ovie spekulavii ne go butnat i Rajkard i da se napravi eden triagolnik na klubovi povrzani so novi treneri

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom