Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што го избришав цитатот, дури и ник сакаше да менува :) ке се откажуваше од Милан и ке станеше кок-девојка:pos: навивач на Ливерпул... Како и да е, гледајте и навивајте за милан, а имаше некаде 10-те миланови заповеди. Ке ги најдам и ке ги постирам тука. Една беше не се нервирај кога милан губи, само им попуштаме на другите да се порадуваат!
Тоа беше само шега од Росоњерка..... не прашувате како и зошто.... кој го интересира нека праша по ПП:smir:

Милан во потрага по голман најверојатно ќе биде од шпанското првенство

Дали Шевченко ќе се врати во Италијанскиот гигант Милан???Еве линк од кој што може да се види дека 90% Шева ќе се врати!!!http://sport.com.mk/?ItemID=5EC40DD7B65F0B40A868AE37038B445A

И тоа за 10 милиони?!?!?!http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=613384

Еј дали е сигурно доаѓањето на Ферари во Милан???Или ова со Фиорентина се шпекулаци.......http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4a84-8498-3f2a9ab8a856&ln=3&typeBack=Италија

Па читав дека договорот е речиси готов,ама ако сака во Фиорентина,слободно нека оди,според мене тој и не е некој класен играч,ретко игра и за Рома,а и веке ке има 30 години.

Misalm deka rabotese so sezare prandeli vo Parma i toa moze da e presuden faktor inaku se raboti za stvarno talentiran igrac no nikogas ne dozivea zrelost kako i mnogu talenti od Inter

Милан со понуда за бразилскиот Недвед -линк
Се повеќе млади играчи на листата на Милан тоа е добро, изгледа ќе има интересно лето :)

Милан со понуда за бразилскиот Недвед -линк
Се повеќе млади играчи на листата на Милан тоа е добро, изгледа ќе има интересно лето :)
Видете го, ѕвер е-овај мора да го земеме:)

detevo e ludnica ako go zemeti i ovoj a nie sedime so skrsteni race ke padnam u depresija :(

Kako prvo, zdravo na site. Kako prav Rossoner za do go postiram prvoto moe "mislenje" ja odbrav normalno ovaa tema. E sea sleduvaat moite 'mislenja' povrzani so nekolku raboti!

Prva rabota e sto mislam, ustvari ne mislam tuku sum 99.9 i 102% siguren deka Ancelotti nema da bide izbrkan. Vtoro, isto taka sum 99 i kusur % siguren deka po ova sto mu se sluci na 'nasiot' klub godinava, ke go razbudi rakovodstvoto i ke se aktivira malce poveke. Pocnaa da stignuvaat ubavi najavi kako Neves(nedved) dvajcata golmani od spanija, i red drugi!

Treto, vcera mnogu bev radosen koga procitav deka Maldini moze pak da se predomisli i da izigra uste edna sezona! Kolku e toa ubavo neli? IL CAPITANO tvrdi deka veke nema problem so kolenata po operacijata(pred 3 meseci), sto e odlicno, a protiv Arsenal mozam slobodno da kazam deka bese megju najdobrite,(ako voopsto imase najdobri :) zaedno so Nesta! Sega treba samo da pricekame na konecna odluka, i da go gledame Maestroto bar uste edna godina!!!

I cetvrta(i posledna:) rabota sto sakam da ja kazam, e da ja voskresneme temata povrzano okolu oficijalnite fan klubovi, iako znam deka ima posebna tema otvorena za toa, no jas sakam tuka da prozborime malce za nasiot klub. I okolu ova imam da kazam nesto poveke, no vo nekoj nareden post.

Epa aj neka mi e cestito prvo mislenje! :icon_bigg

inter ke gradi nov stadion i san siro ke bide samo nas:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Им текна на овие градскиве ривали дека ни сметаат!:)
Ај тамо нека си направат едно стадионче со 30.000 капацитет толку им треба на нив што ке им се 85000 коа неможат да го напунат!

Овој Невес е многу добар како што гледам од приложеното!!!:vozbud:
Ако Милан го земе ние навивачите ќе бидеме најсреќни навивачи на планетава!!!

Стварно младичов ако го закачиме ке завршиме голема работа!

Ако дозволат да им го земе некој друг,има да му се јавам на Берлускони и партал ќе го напраам,да не одам до таму!!! хехехе:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom