Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде полека со швинистички/феминистички испади со тефтери барбики и 19 век :bil:
Само кај нас во Фан клуб има цури и тоа е добар податок т.е ние сме најаки фаци на жутава позадина општо,sd

Малдини е звер минутажата си ја коисти максимално добро и годините не му се приметуваат на секој топка гриза како да му е прва оваа година ке се пензионира и тоа ке биде настан каков што нема да има ниеден друг петпарачки/безтрадиционален клуб во Италија Милан ке испрати легенда и ке заврши кариерата на најгоелмиот во последниове 20 и кусур години пример за лојалност посветеност традиција и љубов..тоа е синови и ќерки Милан и само Милан (доста беше поезија чао)

Тепачка тепачка :milan6:

Можни состави Милан-Џенова

Milan (4-3-1-2):
Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Pato, Ronaldo
Genoa (4-4-2):
Rubinho; Bovo, De Rosa, Santos, Konko; Paro, Juric, Fabiano, Rossi; Borriello, Sculli

ствано ти живееш во 19 век
постојат многу женски што сакаат фудбал и многу повеке се разбираат од тебе
јас и сестрами ( росонерка) милан го сакаме повеке од пола фанови на милан што се на форумот...колку и да ти е чудно свати дека фудбалот не е повеке само спорт за машки
Значи најмалку ми е дојдено да навредувам девојки затоа што не сум така воспитан и еве се извинувам за барбиките:smir:
А тоа дека повеќе се разбирате од мене (и од машките) ке се прашаме двапати.
Како и да е според моето лично размислување јас мислан дека ти многу многу не го сакаш Милан туку повеќе си опседната со Кака, а не со Милан и со целосната традиција на Милан.

Знаев дека ќе се повреди Роналдо, да му ебам тоа неможе да сврзе 3 натпревари по ред а не ќе игра цела сезона, затоа мора да се земе напаѓач неможе вака ...:tapp:

Роналдо не е повреден и ќе игра. Барем ан официјалната страна е најавен.

Роналдо не е повреден и ќе игра. Барем ан официјалната страна е најавен.

Се надевам дека е дезинформација, уствари мислам дека сите се надеваме. Само кога е во прашање Роналдо и повредите, лесно е да се поврзе.

Овде пишува дека Роналдо ќе го пропушти натпреварот со Џенова, други повредени се Дида,Сержињо и Јанкуловски

Кварезна требало да дојде во Милан и Замброта е добра замена за Каладзе!
Ајде молк!
Штета Милан што не играат со крила, да играле Кварезма е ЅВЕР ако си го гледал, а Каладзе и Замброта не играат иста позиција, може да биде замена(резерва) за Јанкулоски.

Ај не се карајте за глупости, срамота е :back:

Натпреварот Милан-Џенова ќе го има дирекно на

ТВ 7
Canal+ (Spain)
Sky Calcio 3
(C+Sport (France)
C+Sport (Poland)
Premiere Sport CL10
Sport-Expressen
Digit ALB
Aljazeera Sport +1
Sport TV 2
SKY Calcio
Fox Soccer Channel

ако фаќа некој нека гледа и нека известува:)

Анчелоти:Ќе се бориме со Удинeзе и Фиорентина за 4-то место

Росвел и Филип... пораснете малку...

Дотогаш немојте вие да кажувате кој да заќуте а кој треба да пиши .. ОК!

Значи најмалку ми е дојдено да навредувам девојки затоа што не сум така воспитан и еве се извинувам за барбиките:smir:
А тоа дека повеќе се разбирате од мене (и од машките) ке се прашаме двапати.
Како и да е според моето лично размислување јас мислан дека ти многу многу не го сакаш Милан туку повеќе си опседната со Кака, а не со Милан и со целосната традиција на Милан.
за кој повеке се разбира прашај се и 3 пати ако сакаш
а милан го сакам и секогаш ке навивам за тој клуб и ако кака си отиде..така да милан ми е на 1 место па после кака
и ај готово со карањево несакам со фанови на милан да се карам:smir:

денешниов натпревар би требало да биде рутинска победа по неочекуваниот пораз од аталанта

Debeliov vise ne treba da go hranat u Milan be, nezen ko picica e...

E ako ne ja rasturat Genova posle i narednite tri onaka da zaredat ke ubijam nekoj.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom