Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се секирајте... и без Роналдо се може не е незаменлив. Го имаме Џила и Пато така да ако им тргне во нападот можат да бидат одличен тандем... А ова им е шанса да се докажат :), пошто Роналдо нема да игра. Кога е натпреварот? И ке го даваат на хрт2?

Debeliov vise ne treba da go hranat u Milan be, nezen ko picica e...

E ako ne ja rasturat Genova posle i narednite tri onaka da zaredat ke ubijam nekoj.......
Ајде бе толку е дебел што неможе да иде а , да не јаде треба ич, остајте го човекот добар си е ама мн се повредува баксуз си е.
Не си го гледал како игра за Милан што ако е дебел какви топки дава а и дриблин и шут има така да
:zver:

По глупиот пораз би требало со многу разлика да тепаме од инает. Во Аталанта од готово напраја вересија, сега ќе се форсира салам. Првата 3-0 беше за Милан во гости, очекувам нешто слични и денес. Да се надеваме дека брзо ќе падни гол и очекувајте 10 души во одбрана.

П.С. Се надевам та ТВ 7 телевизијата шо ја кажа Миланез е бугарската Тв 7. И јас еднаш ко чоек да гледам фудбал, очи си извадов со овие стримојте. Претходната шо ја даваја на ТВ 7 беше Милан - Наполи, убо заврши.

Eve denesnite 11:

Kalac,Oddo Nesta Kaldze Favalli, Gatuzo Pirlo Ambrosini,Kaka Gila Pato

Denes, golema pobeda, ubedliva... Ne se somnevam vo mojot klub...FORZA MILAN, MILAN CHAMPIONE, FORZA MILAN ALEE ALEEE

Prenos, ke ima albanskiot SUPERSPORT 2... Ako go imate ovoj kanal u kabllovksa, togas gledajte go.

Па да богами по таа рутина/логика прво тепај високо наредно коло киксни после Аталанта би требало да ги исерат Џенова денес ко мали деца
Нема кај да гледам мојов интернет скапан слика не отвара камо ли стриминг така да ке пука на телетекст денесsd

Пак со еден напаѓач играмо ... стара песна ccc

Абе не му доаѓа памет на Анчелоти гледа не иде така со еден напаѓач, он така и така и точка. сељак невиден не знам кога памет ке му дојде

Епа стара песна МиланеС, увек старата ќе си се пее. Оваа сезона кога мислите да појдете по подобар пласман?

Црвено ѓаволче ај глеј си го манчестер глеам се мучи да го тепа Тотенхем!!!!!(да се вратиме на темата)

Овие џукеливе неможат да и дадат гол на Џенова 45 мин па кој кур му е на овој Анчелоти!!!!

Па уште со еден шпиц игра Е НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ќе ја затвора Џенова ејјј.

Навивачите на Милан испратиле смртоносна закана до претседателот на Милан, имало куршуми во пликото, и обвиненија дека тој е крив за слабите игри на Милан оваа сезона и безвезалните засилувања.

Не игра Милан со тимот што е кажан погоре.
Калач, Одо, Неста, Каладзе, Малдини, Амброзини, Гатузо, Сидорф, Пирло, Кака, Пато!

Милан топ играат само што неможат да дадат гол, Пато имаше 4 чисти шанси и уште 4 шанси сите други!

Ова е ракомет не е фудбал, двапати чисто играње со рака на Џенова судијата е слеп!
ПАТОООООООООООООООООООООООООО 1:0!

Црвен за голманот на Џенова!

патооооооооооооооооо гооооооооооооооооооооооооооолл

:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom