Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас им го пратив писмото :pos2::pos2::pos2:

Па нормално ке им прати некоја будала па за да ги освести и врати во реалност дека нешто не бива во клубот и дека не е розово како они што си замислуваат. Ако чекаат се само на свое место да си дојде се зезнале.
Сега некој треба да ги уценува за да купат неколку играчи, може на друг начин нема и да им текне :pos2:

Холандскиот тренер Марко Ван Бастен е фасциниран од бразилското трио на Милан.-линк
Милан во потрага на италијански дефанзивци-линк

Мора да ги земеме Варгас и Де Силвестри:pipi:

Го знам бе, само да не го даде Анчелоти нека си го врати назад.Еве место тебе слика

Borriello.jpg
boriello.jpg
26398_detail.jpg

Сеа кога ќе ни акне некој гол ќе видиме убаво :):)

Јас мислев на слики гол кај шо е иначе го знајме каков е со дрес. Бајдавеј, каква пичка држи батето по по по мразззззз.

0JPJUPBA--346x212.jpg
borriello_cagliari.jpg
51501g.jpg

Ѕвер е ви викам да повежба малце ќе ме стигни хахаха :pos2::pos2:
Имаше уште слики на плажа со ова мачето, ама ѕиркаше по некоја цицка, а и Марко газе слекваше (јака тетоважа држи) и ај реков не ги клавам.

Ко ги бараф сликите видете на шо налетаф, џизс оууу гааад лорд хев м’рсиииииии. И се некој геј сајтој ми излегваја хахахахаха

MarcoMaterazzi_JohnRichmondBeachwear.jpg

П.С. Извинете тие шо сте на дајл ап, ама па и шовебам клајте си убаф интернет хехе

Извинете за офф топиков ама Синдикат датибам кожата со ова сликава од Матераци никогаш нема да си свесен колку ми го згади животов во овие моменти јјахххххх колку е грозен у пичку материн абе од најгрдото е погрд...ке идам да варам чај да се смирам

Значи 90% од сите што пишувате на темава си немате допирни точки со Милан а уште помалку знаење за Милан!
Абе 1 да видев да каже кога Малдини сезонава направил грешка... ама со факт не со годините.
На пример еве за Каладзе идиотот ке ви кажам зашто е морон
Аталанта Милан-Класичен моронски потег, таков до сега не сум видел од "елитен дефанзивец"
Милан-Наполи-направи беспотребен пенал
Интер-Милан-грешка при голот на Камбијасо

И дај веке еднаш престанете со глупите муабети за Малдини, човекот на 39г моментално е втор најдобар дефанзивец у Милан после Неста!

Значи 90% од сите што пишувате на темава си немате допирни точки со Милан а уште помалку знаење за Милан!
Абе 1 да видев да каже кога Малдини сезонава направил грешка... ама со факт не со годините.
На пример еве за Каладзе идиотот ке ви кажам зашто е морон
Аталанта Милан-Класичен моронски потег, таков до сега не сум видел од "елитен дефанзивец"
Милан-Наполи-направи беспотребен пенал
Интер-Милан-грешка при голот на Камбијасо

И дај веке еднаш престанете со глупите муабети за Малдини, човекот на 39г моментално е втор најдобар дефанзивец у Милан после Неста!

А ти како најпаметен тука се појави и на сите да ни кажеш што како е???
Еееее фала фала!!!
Како прво читај погоре пишано е дека Каладзе ја превзема вината за претходниот пораз дека тој е крив, значи тоа веќе знаеме.
Второ Малдини е доволно стар но сепак за негови години игра во добра форма и секој навивач на Милан го почитува пред се за она што го има направено за Милан. Малдини е легенда, а ако ти незнаеш тоа да го почитуваш твој проблем.

*И Галијано изјавил дека за да се продаде Кака шансите се 0%!!!

Тоа од што има многу јаки дефанзивци во Милан ...:)
Сите знаеме дека Неста е најдобар па Малдини, ама пред 10г. беше обратно, кој сакаш да е подобар од Малдини Каладзе ? Човекот е добар се бори ама прави грешки таков е киксер, исто како Дида кога брани брани ама прави киксови (Од корна секогаш испливува)
Колку и да го сакате Малдини неможе да си остане подолго во Милан пројде неговото време.

Еееее фала фала!!!
Како прво читај погоре пишано е дека Каладзе ја превзема вината за претходниот пораз дека тој е крив, значи тоа веќе знаеме.
Второ Малдини е доволно стар но сепак за негови години игра во добра форма и секој навивач на Милан го почитува пред се за она што го има направено за Милан. Малдини е легенда, а ако ти незнаеш тоа да го почитуваш твој проблем.

Да беше машко и да се разбираше малку повеќе у фудбал ке сватам, ама некои работи дефинитивно не се за жени.
Да беше малку попаметна ке сватеше дека јас го бранам и почитувам Малдини а погоре во постовите некои ликови го напаѓаат и кажуваа дека е ѓубре.
И дај уште еднаш прочитај го мојот пост погоре и у розевото тефтерче фаќај забелешки и пробај да укапираш што сакам да кажам за Каладзе.

А до тогаш ја ке следам фудбал а ти слодобно можеш да си играш со барбиките:smir:

Еееее фала фала!!!

Не си сфатила или шо е работата.

Чапо го брани Младини ма.

Да беше машко и да се разбираше малку повеќе у фудбал ке сватам, ама некои работи дефинитивно не се за жени.
Да беше малку попаметна ке сватеше дека јас го бранам и почитувам Малдини а погоре во постовите некои ликови го напаѓаат и кажуваа дека е ѓубре.
И дај уште еднаш прочитај го мојот пост погоре и у розевото тефтерче фаќај забелешки и пробај да укапираш што сакам да кажам за Каладзе.

А до тогаш ја ке следам фудбал а ти слодобно можеш да си играш со барбиките:smir:

Добро ајде лошо сватив за Малдини признавам :smir:

али сеедно лошо беше оноа поима си немаат 90% тука што пишуваат. Секој си пишува што смета дека е точно, а друго ке си запишам јас во розовото тефтерче сега и ќе си ги земам барбиките, а ти ако сеуште мисли си дека нема девојки што сакаат фудбал. Продолжи си ти да си ги делиш работите на машки и женски, како да живееш во 19 век.
А може некогаш ке сватиш дека има девојки кои од се срце го сакаат Милан! :pipi:

ствано ти живееш во 19 век
постојат многу женски што сакаат фудбал и многу повеке се разбираат од тебе
јас и сестрами ( росонерка) милан го сакаме повеке од пола фанови на милан што се на форумот...колку и да ти е чудно свати дека фудбалот не е повеке само спорт за машки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom