СтрумичанецО
infinite harmonies...
- Член од
- 21 март 2006
- Мислења
- 506
- Поени од реакции
- 46
еден меч суспензија и 5000 евра казна поради тоа шо не го напуштил теренот по добивањето на црвениот картон , ако добро разбрав на раиуно-телетекстот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj be uzivajte ke gledame utakmica na 23 maj pak sto se sekirate i pak ke si osvoimepozz FORZA MILAN!!!
Нормално дека еден, тројцата заедно вредат преку 180 милиони евра. Кој може да си ги дозволи?
Роналдињо е најверојатен... и сами знаете зошто.
Дрогба се премисли, со новата игра на Челзи, одлично се вклопува и ќе има повеќе шанса за трофеј во Челзи, отколку во Милан.
Бензема е прескап, премлад, има голема разлика меѓу двете лиги. Него највеќе би му одговарала Премиер лигата, па и Арсенал кој е познат за одличната соработка со французите... е најсериозниот кандидат да го доведе во своите редови. Сумата е околу 25 милиони евра.
ова е смешно што го напиша :pos2:
Ако не си ја гледал средбата немој туку глупости да трупаш и да збориш без врска.
Ако си за милан признај пораз не мора да се срамиш.
Еве ти ги шансите -
http://youtube.com/watch?v=YOfsSTpzPNY
за да се увериш кој имал повеќе шанси.
Инаку на милан шансите беа следниве - два пати џилардињо со глава покрај гол, еднаш кака на почеток покрај гол, еден шут на гатузо во гол и тоа беше се` што направи милан на тој натпревар.
А кога сме кај шансите кај рома ги имаше многу затоа сам ќе си ги видиш на линкот погоре.
А тренерот инаку баш за ништо не е крив, оти со тие играчи толку може да се очекува.
Димитар: Ало РанБејбиРан... знаеш дека можеш лесно да добиеш бан на темава? Наредниот одговор... на тема Италијанско првенство! Почнуваш не само да провоцираш туку и да навредуваш.... тоа лесно се казнува!
brat4e kolku pojse tolku podobro za MilanКолку натпревари нема да игра Аброзини за црвениот...?
brat4e kolku pojse tolku podobro za Milandeckovo e drvo nevideno
lele za gurkuf sansa da se dokaze mladicot da vidime dali ke ja iskoristi
pozz