Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еден меч суспензија и 5000 евра казна поради тоа шо не го напуштил теренот по добивањето на црвениот картон , ако добро разбрав на раиуно-телетекстот

сега има шанса Гуркуф ... (ако го стави)

Нормално дека еден, тројцата заедно вредат преку 180 милиони евра. Кој може да си ги дозволи?

Роналдињо е најверојатен... и сами знаете зошто.

Дрогба се премисли, со новата игра на Челзи, одлично се вклопува и ќе има повеќе шанса за трофеј во Челзи, отколку во Милан.

Бензема е прескап, премлад, има голема разлика меѓу двете лиги. Него највеќе би му одговарала Премиер лигата, па и Арсенал кој е познат за одличната соработка со французите... е најсериозниот кандидат да го доведе во своите редови. Сумата е околу 25 милиони евра.

Милан дома нема ниту една победа во петте меча сезонава и досега освои само 3 бода и даде само 3 погодоци на „Сан Сиро“.:kesa: Навивачите повторно разочарани си заминаа од преполниот стадион. И покрај новиот неуспех, тренерот на „росонерите“, Карло Анчелоти, останува да размислува позитивно.:uvo:

Нормално дека еден, тројцата заедно вредат преку 180 милиони евра. Кој може да си ги дозволи?

Роналдињо е најверојатен... и сами знаете зошто.

Дрогба се премисли, со новата игра на Челзи, одлично се вклопува и ќе има повеќе шанса за трофеј во Челзи, отколку во Милан.

Бензема е прескап, премлад, има голема разлика меѓу двете лиги. Него највеќе би му одговарала Премиер лигата, па и Арсенал кој е познат за одличната соработка со французите... е најсериозниот кандидат да го доведе во своите редови. Сумата е околу 25 милиони евра.

По ова твое тврдење изгледа од трите ниеден .
Ај да не би бил во право зш ни треба некој од овие , ама мислам некој од постариви зш ако и понатаму остане Анче тренер на Бензема нема да му даде многу шанса исто како со Гуркаф.

ова е смешно што го напиша :pos2:

Ако не си ја гледал средбата немој туку глупости да трупаш и да збориш без врска.
Ако си за милан признај пораз не мора да се срамиш.

Еве ти ги шансите -
http://youtube.com/watch?v=YOfsSTpzPNY
за да се увериш кој имал повеќе шанси.
Инаку на милан шансите беа следниве - два пати џилардињо со глава покрај гол, еднаш кака на почеток покрај гол, еден шут на гатузо во гол и тоа беше се` што направи милан на тој натпревар.
А кога сме кај шансите кај рома ги имаше многу затоа сам ќе си ги видиш на линкот погоре.

А тренерот инаку баш за ништо не е крив, оти со тие играчи толку може да се очекува.

Димитар: Ало РанБејбиРан... знаеш дека можеш лесно да добиеш бан на темава? Наредниот одговор... на тема Италијанско првенство! Почнуваш не само да провоцираш туку и да навредуваш.... тоа лесно се казнува!

Незнам шо ме навреде, ама одмори малце не скокај оти можам лајно со два збора да те сторам.

Шо шанси на Рома гледаш ти бе на клипчето? Шуто на Сисињо како по газ шо се удре од 35 метри? Офсајдо на Мексес? Или Де Роси од 40 метри шо ја клоцна топката?
Единствена шанса во прво полувреме беше контрата во која Вучинич трчаше бавно како баба ми и не шутна на голот.

Милан имаше константен притисок и приме гол од првата контра шо успеа Рома да ја организира. Поразот е престрога казна за играта шо ја прикажа Милан, ама во последно време среќата сака да не ебава. Аме ќе се сврти тркалото не е можно вечно да трај иако веќе салам еба добар дел од сезоната.

Рома не се борбени како Милан... малце да ги чепнеш паѓаат како заклани само глумеа цела утакмица ...него баталете ги Рома гледајте утре да земеме 3 бода...

Serie A Preview: Sampdoria - Milan What: Italian Serie A
Who: Sampdoria (11 pts., 12th) vs. AC Milan (10 pts., 13th)
When: Wednesday October 31 20:30 (CET)
Where: Stadio Luigi Ferraris, Genoa

Sampdoria
9/26 Inter 3-0 Sampdoria Serie A
9/30 Sampdoria 3-0 Atalanta Serie A
10/7 Torino 1-0 Sampdoria Serie A
10/21 Sampdoria 3-0 Parma Serie A
10/28 Catania 2-0 Sampdoria Serie A

Milan
9/26 Palermo 2-1 Milan Serie A
9/30 Milan 1-1 Catania Serie A
10/7 Lazio 1-5 Milan Serie A
10/21 Milan 0-1 Empoli Serie A
10/28 Milan 0-1 Roma Serie A

PLAYERS TO WATCH
Vincenzo Montella (Sampdoria)
Cafu (Milan)

POSSIBLE STARTING XI’s
Sampdoria (4-4-2):
Mirante; Lucchini, Sala, Gastaldello, Zenoni; Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Bellucci, Montella

Milan (4-3-2-1):
Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Brocchi, Kakа, Seedorf; Inzaghi

Го памтите ли дечковоhttp://www.channel4.com/sport/football_italia/oct30n.html
во многу тешки времиња играше за Милан за тие прилики беше животиња и на Барса им учука гол добар ама за ова време не е баш ситацијава за вакви ретро-трансфери.
Мој непребол ке си остане Козмин Контра имаше десна нога како топ да пука на Интереднаш им ја исцепи мрежата не знам зашо го шитнаа и да можам него би го вратил одма

dada Contra lol kakov igrac bese.Steta sto se pravese togas remont na timot zs nemase rezultati i letna i Contra!Togas igraa neli Javi Moreno,Coco,Albertini,Shamot(tesko drvo bese) i dr ne mi teknue sega i letnaa site zs epten bea kamenja realno da zborime nemozea u liga na sampioni da vlezat plus togas katastrofa treneri Zakeroni i Terim:)

Gurkuf mi se sfigja kako igra i ke ostane prvotimec mislam ke mu go zeme mestoto na Ambro.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom