Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kaka vo real madrid za 75mil evra

Ne ni treba be brat.Neka sedi tamu moze ke osvojat kup na italija ako vi dae Inter.Neka sedi i vo srceto neka si go cuva Milan.
Ke vidite deka sam ke moli da doe.Sega ne ni treba neka si sedi.

I tuka fantomoh so jajt burek koj dosol se upropastil barem toj neka ne zborit ziti sve pa ja go smetav za popameten.

Drug muabet za Anceloti.Mislam deka toj e prav covek za Milan i ako nekoj mojt da gi izvadit na Milan od ovie gomna e samo Karlo.Toj e golem trener i nikoj podobro ne bi go izvadil Milan na prav pat.Toj gi znae kako disat na site tamu

Ne ni treba be brat.Neka sedi tamu moze ke osvojat kup na italija ako vi dae Inter.Neka sedi i vo srceto neka si go cuva Milan.
Не се секирај ти за него си знае тој што прави тебе ти се пара срце што човекот си има свст и нејке да заврши како Бекам,Касано,Роналдо и ред други што им отидоа кариерите у мајчина таму.Интер што ке даде ке видиме и лани некој требаше да ни даде опстанок ама ете Европска титула падна па одеднш нивното се петвори во Куп во споредба на нашето...

Не се секирај ти за него си знае тој што прави тебе ти се пара срце што човекот си има свст и нејке да заврши како Бекам,Касано,Роналдо и ред други што им отидоа кариерите у мајчина таму.Интер што ке даде ке видиме и лани некој требаше да ни даде опстанок ама ете Европска титула падна па одеднш нивното се петвори во Куп во споредба на нашето...

So mu falese na Bekam si igrase super ne moze toj da igra perfektno site natprevari 4 sezoni.Site igraci imaat padovi i podemi,eve Ronaldinho ne mu ide nekad i nema da kazeme se upropasti.Ronaldo prvite dve sezoni se zgazi od golovi.Posle se povredi pa kaj vas da ne igra poubo go dopinbguvate za da se vrati.

A veruvaj Roma i Inter nema da vi dadat ni kup sezonava.

Ke vidite deka sam ke moli da doe.Sega ne ni treba neka si sedi

zosto mislis taka???kaka nema da moli!!!!...vo pravo se sto vikaat deka koj otisol vo real si ja upropastiv karierata i kaka ako nekogas go napusti milan se nadevam nema nikad tamu da otide bolje ke mu e vo celzi(so sheva)ili vo barsa(so ronaldinjo)....
a angeloti nikogas ne sum go sakala premnogu ama blagodarenie na nego mnogu tituli osvoivme i se gordeam so covekot..neka ostane vo milan

многу, многу лоша игра на милан во последниве натпревари.
Ај што ги губи натпреварите со по 1 - 0 или 2 - 1 без разлика, милан е надигран од спротивната екипа како што беше тоа случај против емполи, селтик, рома... Еден милан кој ние сите го знаеме не смее да си дозволи на домашен терен да биде надигран од емполи па дури и од рома, не велам дека не смее да изгуби(бидејќи често се дешава по 20тина промашени шанси да се прими гол од еден шут) но милан едноставно е надигран од противникот кој создава повеќе шанси на натпреварот и нормално резултатот си доаѓа на место.
Доколку управата на милан очекуваат наредна сезона влез во лига на шампиони и добро котирање на табелата оваа година во серија А, мора што побрзо да се направи ремонт на тимот. Едноставно тоа е неизбежно ако сака милан да излезе од оваа тешка криза. Колку побрзо, тоа подобро!
Со среќа!!!

Доста бе не се занесвај, кој го надигра Милан. Милан оваа сезона не бил надигра од никој, губи од голови од една смрдена шанса.

Сакаш да кажиш дека Рома ги надигра? Шо е за тебе надигрување, да пикниш десет души во одбрана и да чекаш на контра? Рома освен во прво полувреме контрата на Вучинич немаше никаква изгледна шанса, па ни закана кон голот. Второ полувреме до 65 минута Рома немаја топка фатено.

Не велам дека то ги оправдува резултатите, ама ко ќе ми јади некој лајна вака многу се нервирам. Рома го искористе то шо за Милан победата беше императив и чекаше од контра да изненади. Имаја среќа Милан да промаши многу изгледни шанси, шо се случи и до Емполи и со многу други пред тоа.

И престанете да ја фрлате вината на Анчелоти. Милан не беше ниту еднаш надигран во натпреварите шо ги загуби. Секогаш ги имаше шансите, ја немаше реализацијата. Како можи то да го смени тренерот? И на неколку пати веќе Милан прима гол од единствената шанса на противникот.

Прашањето не е кога Милан ќе излезе од кризата, ами кога ќе престане толку сурово да не казнува фудбалската среќа. Јас разбирам да се случи на еден натпревар, ама веќе 10 се сторија. Едноставно со ваква игра Милан заслужува да победи.

MOLAM....imas li ti pamet sto ova go pisuvas...vo pravo se sto vikaat deka koj otisol vo real si ja upropastiv karierata i kaka ako nekogas go napusti milan se nadevam nema nikad tamu da otide bolje ke mu e vo celzi(so sheva)ili vo barsa(so ronaldinjo)....
a angeloti nikogas ne sum go sakala premnogu ama blagodarenie na nego mnogu tituli osvoivme i se gordeam so covekot..neka ostane vo milan

Idi ma beri kalinki so milan.Parrkink za traktori si go vikam ja.Sve teska kategorija zabegani tamu se.Use Kaka da vi go zeme celsi i zatvorete timot kljuc.Zs ke dojt pak Empoli,koj bilo drug i ke vi pokazit ubo.pa za Inter i Roma da ne zboram tie se naucna fantastika za vas.
use koa ke vidis na transfer market prv go kupuvaat BA i znaes za koj se raboti.

abe milan si e milan :)ajde malce bodrenje za nasite eve naprimer liga na sampioni ne ni bega:)sto ste se uplasile odma eeeee:)

Idi ma beri kalinki so milan.Parrkink za traktori si go vikam ja.Sve teska kategorija zabegani tamu se.Use Kaka da vi go zeme celsi i zatvorete timot kljuc.Zs ke dojt pak Empoli,koj bilo drug i ke vi pokazit ubo.pa za Inter i Roma da ne zboram tie se naucna fantastika za vas.
use koa ke vidis na transfer market prv go kupuvaat BA i znaes za koj se raboti.
Ti druze najbolje da se molis Ronaldinjo da ne bide vo forma i da vi krsi kicmite :tv: , posto ti molel ili ne iam oset deka Messi ke vi ebit mater (kao lani:tv: ), i sanjaj tituli vo LS, posto za 10 godini nema da stignete do finale.

Не летајте со муабетите дека Кака ке си оди од Милан. Тоа е практично неизводливо. А инаку тракторите освен Кака го имаат Гуркуф и Пато. Седни прочитај по нет што пишува за нив. А не се секирај за старците. И лани имаа мака дур да тргнат, после ништо не можеше да ги запри. Така ке биде и годинава.

Ke vidite deka sam ke moli da doe.Sega ne ni treba neka si sedi

Абе брате ти што пишуваш колку да напишеш нешто!!!!Цел свет ќе ти се смее,ние овде ептен наши што сме иначе...!Кака штом не дојде до сега нема да ви дојде во тој килав клуб никад!!!!!!А Реал го гледаме последниве години,едвај од група излегува,а камоли да стигне до четврт-финале!хахаха!Милан во четири години има три финалиња во лигата на шампионите,и едно полу-финале во кое случајно отпадна!!!!Реал ги купи сите најдобри играчи,ништо не направи,и ги дава таму во Фенербахче,Л.А. Галакси,во некои пропали лиги.Џабе бе брат барем за Реал не збори,за нигде се!!!!!!!!

Доста бе не се занесвај, кој го надигра Милан. Милан оваа сезона не бил надигра од никој, губи од голови од една смрдена шанса.

Сакаш да кажиш дека Рома ги надигра? Шо е за тебе надигрување, да пикниш десет души во одбрана и да чекаш на контра? Рома освен во прво полувреме контрата на Вучинич немаше никаква изгледна шанса, па ни закана кон голот. Второ полувреме до 65 минута Рома немаја топка фатено.

Не велам дека то ги оправдува резултатите, ама ко ќе ми јади некој лајна вака многу се нервирам. Рома го искористе то шо за Милан победата беше императив и чекаше од контра да изненади. Имаја среќа Милан да промаши многу изгледни шанси, шо се случи и до Емполи и со многу други пред тоа.

И престанете да ја фрлате вината на Анчелоти. Милан не беше ниту еднаш надигран во натпреварите шо ги загуби. Секогаш ги имаше шансите, ја немаше реализацијата. Како можи то да го смени тренерот? И на неколку пати веќе Милан прима гол од единствената шанса на противникот.

Прашањето не е кога Милан ќе излезе од кризата, ами кога ќе престане толку сурово да не казнува фудбалската среќа. Јас разбирам да се случи на еден натпревар, ама веќе 10 се сторија. Едноставно со ваква игра Милан заслужува да победи.

ова е смешно што го напиша :pos2:

Ако не си ја гледал средбата немој туку глупости да трупаш и да збориш без врска.
Ако си за милан признај пораз не мора да се срамиш.

Еве ти ги шансите -
[media]http://youtube.com/watch?v=YOfsSTpzPNY[/media]
за да се увериш кој имал повеќе шанси.
Инаку на милан шансите беа следниве - два пати џилардињо со глава покрај гол, еднаш кака на почеток покрај гол, еден шут на гатузо во гол и тоа беше се` што направи милан на тој натпревар.
А кога сме кај шансите кај рома ги имаше многу затоа сам ќе си ги видиш на линкот погоре.

А тренерот инаку баш за ништо не е крив, оти со тие играчи толку може да се очекува.

Димитар: Ало РанБејбиРан... знаеш дека можеш лесно да добиеш бан на темава? Наредниот одговор... на тема Италијанско првенство! Почнуваш не само да провоцираш туку и да навредуваш.... тоа лесно се казнува!

АУууууу ова не ми е јасно мене Милан ке изгуби и еве ти ги навалија напорни како херпеси да серат Реал нејкеле да го земат Кака не го бивало не бе кој го бива подобар е Гути ,Савиола и Игуиан се подобри?? скини се од робата тресеш глупости сине.
Сега е најлесно да се тешиш ''не го сакаа'' кога више им опали 300 корпи и се измоча и на Калдерон и на Мијатович и на АС(Шапански М Експрес) не кажувај прикаски 2 лета више гледам како се потат по него а овој си го лади и ужива едноставно си знае кој клуб му одговара каде сака да игра и крај помири се со тоа

Абе остави ги нека тресат колку што можат и не можат. Тоа се само празни зборови.

aj be uzivajte ke gledame utakmica na 23 maj pak sto se sekirate i pak ke si osvoime:)pozz FORZA MILAN!!!

Колку натпревари нема да игра Аброзини за црвениот...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom