Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да им го ебам мамето на Милан у уста да им го ебам место да им пикаа на Лацио Шахтјор и Сампдорија по 4-5 гола требаше да си ги поделат на секој утакмица по 1-2 сега ке си беа први...
Како и да е браво за Горкуф па и за магарено Џила што пробува да ме демантира

aj da im cestitam na site rossoneri za visokata pobeda sto ja ostvarivme denes!:smir:

Aj bravo, po nekoja vakva utakmica stalno imate. Samo da vi se pogodi i so Inter isto da izigrate :)

Aj bravo, po nekoja vakva utakmica stalno imate. Samo da vi se pogodi i so Inter isto da izigrate :)

А зошто со Интер исто да изиграме? За да му направиме услуга на Јувентус? Море и со Интер и со вас вака ќе изиграме:smir:

А зошто со Интер исто да изиграме? За да му направиме услуга на Јувентус? Море и со Интер и со вас вака ќе изиграме:smir:

И со 1:0 или нерешено ќе ни напрајте услуга :P
ама знам дека посебно си ги сакате Интер :) и послатка ќе ви биди победа против интер (за да не ви пишат -11°C)

И со 1:0 или нерешено ќе ни напрајте услуга :P
ама знам дека посебно си ги сакате Интер :) и послатка ќе ви биди победа против интер (за да не ви пишат -11°C)

По се изгледа оваа сезона ќе биде што ќе биде со :violent1:Интер.

:wtf: Што им напраивте бе, у среде Џенова. Браво, честито победа, редно беше веќе :)

Ееееее конечно и вие да победете :smir:

Ајде аирлија, ваљда ќе тргне! Мирисаше на двојка уше пред почеток, али на петарда, не. :) Честито уште еднаш.

Jas za milan bev najsiguren vcera znaev deka ke tepaat ama kako sto rece Gebels neznaev deka ke dadat 5 gola aj nema veze vazno tepavme i so 1:0 da bide bi se raduval.pozz!

Ајде ваљда му дојде умот на Анчелоти.Нека види каква е играта кога и Гуркуф игра.А и Џила беше супер,само треба да биде поконстантен со головиве.Ама супер треба да ги остави овие 11 и за наредните утакмици,а не со систем на ротација да ги упропасти.Ајде само напред!!!!!!!!!!!!!!!
Sampdoria, 0 vs. Milаn, 5 Kakа (47), Gilardino (53, 61), Gourcuff (76), Seedorf (80)

Anceloti pak ne go imase prva postava Gourcuff, tuku pederceno Broki. Koga go satavi na Gourkuf postigana gol.

Џилардино ги дава во пар ... ако даде 1 дава уште еден ...
ама сум го научил Џила еј... секогаш кога ќе даде еден дава уште еден... со Лацио,Шахтјор,Самдорија ... ај нека му се множат кој е како него по 2 на утакмица + не му е прв пат...

п.с. Сеа нека размисли Анчелоти дали Гуркуф треба да седи секоја утакмица на клупа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom