Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Зашто не го земавме Енцо? Добро ќе дојдеше на местото на Касемиро. Мислам дека и ќе седеше на клупата. Гледам добро одиграл во челзи. Ем млад ем добар на таа позиција.

Зашто не го земавме Енцо? Добро ќе дојдеше на местото на Касемиро. Мислам дека и ќе седеше на клупата. Гледам добро одиграл во челзи. Ем млад ем добар на таа позиција.
Не се заебавај нема играч кој ќе го седне на клупа Каземиро у било кој клуб не само кај нас,у иднина можда.
А не го зедовме заради парите газдите не им се даваа пари и гледаа да пројдат најевтино што можат.

Mnogu vazna utakmica so pobeda se doblizuvame na samo -5 od Arsenal.So samoto toa nasiot pritisok za Ls se namaluva,a na vodeckiot Arsenal i te kako ke se zgolemi

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Озбилно да се засилевме зимава можеби ке имаше надеж плус да пуштевме некое натпреварување по вода а овака ко што тера ТХ со првотимциве и во небитни утакмици богами тешкоо

Да купевме класа напаѓач зимава, што практично беше невозможна мисија со оглед на нештата во тој даден момент, и ке се понадевав на нешто повеќе во лигата. 8 поени плус утакмица е бајаги разлика. Ке ни треба и двете утакмици меѓу Арсенал и Сити да завршат нерешено, за да би им се доближиле, без ние да направиме поголем кикс. А и онака си ја отежнуваме работата самите на себе. Прво резултатот кај Палас, жолтион на Касемиро, па повредата на Ериксен, па суспензијата на Касемиро. Вака, да фатиме и да го зацементираме тоа второ место, па ке видиме за повеќе.

Колку и да сакам шампионска титула мислам оти немаме шанса за тоа ( дај боже да ме демантират ) нам ни е битно да завршиме меѓу топ 4, во летниот преоден рок ќе биде друга приказна. Катар се спрема за да го превземе Јунајтед, ќе биде интересно .

Да купевме класа напаѓач зимава, што практично беше невозможна мисија со оглед на нештата во тој даден момент, и ке се понадевав на нешто повеќе во лигата. 8 поени плус утакмица е бајаги разлика. Ке ни треба и двете утакмици меѓу Арсенал и Сити да завршат нерешено, за да би им се доближиле, без ние да направиме поголем кикс. А и онака си ја отежнуваме работата самите на себе. Прво резултатот кај Палас, жолтион на Касемиро, па повредата на Ериксен, па суспензијата на Касемиро. Вака, да фатиме и да го зацементираме тоа второ место, па ке видиме за повеќе.

Еве Гринвуд. :D

Vidi sve toa e tocno,ama dur ima makar i minimalna sansa zosto da ne se proba.A i merak mi e da im diseme u vrat do kraj pa sto bide

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Нормално дека ке се проба ама да не летаме у облаци, на фанови на Арсенал уште им стиска да кажат дека имаат шанси да освојат и го сметаат Сити за прв кандидат…
Распоредот на крај ке си го направи своето, веќе еднаш ради тоа баш со нив се лизнавме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom