И тоа толку не држи вода со парите, Јунајтед е еден од тимовите кои заработуваат најмногу, а штедат доста у принцип, освен за плати, не сакам да споредам со некои гиганти што даваат 200м за еден играч, па играчите мораат цигански да тражат пари, и ние така полека почнавме да размислуваме ко да се работи за Лион или парите од џеб да ги даваме..
Од оваа дистанца не знам Мурињо за што е донесен после Интер речиси никаде немаше успех, ама во Реал направи шампионски тим можеби и кај нас доведе некои ѕвезди ,тоа му се признава само ама и добро си го наплати престојот..
У главно имаме шанси да се вратиме на славните денови ако администрациски знаеме кај тераме, трошењето пари не гарантира успех тоа е сигурно, не трошењето уште помалку , Јунајтед има пари и за тоа не станува збор, затоа доста со кукања скапи фудбалери, големи плати, што е до мене поарно они тие пари да ги земат отколку Глејзери да си крпат дупки со пари од клубот..!![DOUBLEPOST=1548677935][/DOUBLEPOST]
И тоа толку не држи вода со парите, Јунајтед е еден од тимовите кои заработуваат најмногу, а штедат доста у принцип, освен за плати, не сакам да споредам со некои гиганти што даваат 200м за еден играч, па играчите мораат цигански да тражат пари, и ние така полека почнавме да размислуваме ко да се работи за Лион или парите од џеб да ги даваме..
Од оваа дистанца не знам Мурињо за што е донесен после Интер речиси никаде немаше успех, ама во Реал направи шампионски тим можеби и кај нас доведе некои ѕвезди ,тоа му се признава само ама и добро си го наплати престојот..
У главно имаме шанси да се вратиме на славните денови ако администрациски знаеме кај тераме, трошењето пари не гарантира успех тоа е сигурно, не трошењето уште помалку , Јунајтед има пари и за тоа не станува збор, затоа доста со кукања скапи фудбалери, големи плати, што е до мене поарно они тие пари да ги земат отколку Глејзери да си крпат дупки со пари од клубот..!!
Исто во контекст на тие некои уцени што јас ги спомнав прв, дозволуваат играчите да одат до тоа ниво барајќи повеќе пари за да се стекне општо мислење дека уценуваат и се платеници, а клубот ко да е нивни заложник тоа не ми се сфиѓа...
Исто тука гледам Санчез бил џабе донесен, некои викаат донесен бил за инат на Сити, екскјузми 25м годишно не е џабе со 4гола само, ама тоа беше до пред Оле, тој ќе го дигне клубот пак, Сакам да остане оти поседува енергија и разумно ја користи, па нека биде еден нов почеток за нас...