GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.886
- Поени од реакции
- 11.997
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Easy peasy 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може па еден од фред и переира да експлодира баш тој период ☺Многу време го следам Јунајтед, ама ваков месец/распоред не ми текнува дека сме имале... ке дојде до израз мањакот на играчи во средниот ред тој период.
Фред може да помогне например со ПСЖ, во ПЛ не баш! Само што е ризик во ЛШ да мењаш состав. Переира го чекаме да покаже знаци на живот 3-4 години, дај боже сега да оживее! Со Челзи Мата може да се користи, со Пул Мектоминеј евентуално.Може па еден од фред и переира да експлодира баш тој период ☺
Имавме една сезона со САФ ваков распоред и од 7-8 утакмици мислам само 1-2 нерешено имавме.Многу време го следам Јунајтед, ама ваков месец/распоред не ми текнува дека сме имале... ке дојде до израз мањакот на играчи во средниот ред тој период.
Вечер може МекТоминеј да го одмори Матиќ а Фред наместо Ерера.Фред може да помогне например со ПСЖ, во ПЛ не баш! Само што е ризик во ЛШ да мењаш состав. Переира го чекаме да покаже знаци на живот 3-4 години, дај боже сега да оживее! Со Челзи Мата може да се користи, со Пул Мектоминеј евентуално.
Штета баш очекував драма , и тоа како и пркоси на физиката Нејмар со неговите уметнички вртења по зелениот тревник на Олд ТрафордНикој не спомна, Нејмар се повредил и првата нема да ја игра со нас а знак прашачник е и втората
таман фластер само на Мбапе
Sent from my iPhone using Tapatalk
И ја мислам дека тешка ќе биди, али верувам Оле и Фелан ќе направат добра тактиката, по мое Фелаини треба да игра вечер ако е фит, и Лукаку наместо Лингард..Вечер мислам дека ќе биде напето со Барнли, главучите често знаат да ни извадат резултат во сезоната, дали дома дали на гости.