Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Баш Парк тип на играч е Ерера. Многу потценет а многу корисен но сепак недоволно квалитетен да биде стандарден првотимец. Е сеа таков играч тешко да биде прв капитен. Втор, трет да но прв никако.

Гигс и Сколс ги бараше цела Европа, константно, тие решија да се пензионираат во Јунајтед. И тоа без правење некакви јавни скандали.

Јас да сум Погба, и да ме споредат со Херера, било кој од раководство на клубот, уште истиот ден би побарал трансфер и би им рекол со тие пари да си купат уште двајца ко Херера.

Се изгуби златен. Никој не споредува тука фудбалски квалитети на играчот.Станува збор кој има најголемо право според нас фановите на форумот да ја носи капитенската лента.Ај вака за да не испадне не сме се сфатиле. Дали според тебе Погба треба да биде капитен на Манчестер Јунајтед и образложи го одговорот ?

Јас ќе одговорам дека не треба во наредните 2-3 години минимум.После тоа ако покаже и докаже дека примарна цел не му е платата немам никаков проблем.Кај мене не влијае фризурата, инстаграм итн итн. Играч чиј менаџер е она свиња никогаш не би ставил да ми биде капитен.Поготово не после тристате глупости што излегоа од откако потпиша Санчез.

Се изгуби златен. Никој не споредува тука фудбалски квалитети на играчот.Станува збор кој има најголемо право според нас фановите на форумот да ја носи капитенската лента.Ај вака за да не испадне не сме се сфатиле. Дали според тебе Погба треба да биде капитен на Манчестер Јунајтед и образложи го одговорот ?

Јас ќе одговорам дека не треба во наредните 2-3 години минимум.После тоа ако покаже и докаже дека примарна цел не му е платата немам никаков проблем.Кај мене не влијае фризурата, инстаграм итн итн. Играч чиј менаџер е она свиња никогаш не би ставил да ми биде капитен.Поготово не после тристате глупости што излегоа од откако потпиша Санчез.
Треба, дефинитивно. Ниеден од повозрасните од него не е повеќе од просечен фудбалер. Така да, сите тие отпаѓаат. Де Геа е голман, дополнително не е маркантен лик, така да и тој отпаѓа. Рашфорд е уште копиљ за да добие лента.

Дополнително, на Погба не му е потребен Јунајтед. Погба ќе освојува титули и во друга екипа. Ќе ги заработува и истите пари. Ама на Јунајтед му е потребен Погба. Без него ќе губат пари од маркетинг, ќе биде десет пати потешко да се привлече нова голема ѕвезда и можноста за титули ќе се намали драстично.

И да, Погба има секое право да се буни затоа што Санчез заработува повеќе од него. Клубот со тоа направи тешка глупост и сега Раиола ќе им ја ебе мајката. Дали со заминување или со некаков рекет, небитно.

Треба, дефинитивно. Ниеден од повозрасните од него не е повеќе од просечен фудбалер. Така да, сите тие отпаѓаат. Де Геа е голман, дополнително не е маркантен лик, така да и тој отпаѓа. Рашфорд е уште копиљ за да добие лента.

Дополнително, на Погба не му е потребен Јунајтед. Погба ќе освојува титули и во друга екипа. Ќе ги заработува и истите пари. Ама на Јунајтед му е потребен Погба. Без него ќе губат пари од маркетинг, ќе биде десет пати потешко да се привлече нова голема ѕвезда и можноста за титули ќе се намали драстично.

И да, Погба има секое право да се буни затоа што Санчез заработува повеќе од него. Клубот со тоа направи тешка глупост и сега Раиола ќе им ја ебе мајката. Дали со заминување или со некаков рекет, небитно.

Добиваме Руни v 2.0. Мило ми е што си ок со тоа, само те молам задржи си го ставот до крај без разлика на неговото однесување и понашање при првата пречка.Според мене Матич треба да ја земе капитенската лента во новата сезона здравје.После тоа како што реков доколку порасне „детето“ во Погба може да си го променам мислењето.

upload_2019-1-28_12-41-6.png

Можам да го замислам за година дена како испаѓаме од Бенфика или Базел ранг екипи и вика, овој тим не е за трофеи, само егото го згоолумваат трофеите.Ради ова не го сакам во Јунајтед.

колку глупости изнапиша тоа е чудо...
Јунајтед и кога не играше ЛШ сите викаа нема да привлече ѕвезди па збаеме дека бе беше така
Погба нити било кој нема да е поголем од Јунајтед
Санчез дојде за џабе шо се вика затоа по дифолт поголема плата а инстаграмов дебело го платија
убаво кажаа за да биде капитен треба време да се докаже, страшен фудбалер е ама грам мозок нема

Sent from my iPhone using Tapatalk

И тоа толку не држи вода со парите, Јунајтед е еден од тимовите кои заработуваат најмногу, а штедат доста у принцип, освен за плати, не сакам да споредам со некои гиганти што даваат 200м за еден играч, па играчите мораат цигански да тражат пари, и ние така полека почнавме да размислуваме ко да се работи за Лион или парите од џеб да ги даваме..
Од оваа дистанца не знам Мурињо за што е донесен после Интер речиси никаде немаше успех, ама во Реал направи шампионски тим можеби и кај нас доведе некои ѕвезди ,тоа му се признава само ама и добро си го наплати престојот..
У главно имаме шанси да се вратиме на славните денови ако администрациски знаеме кај тераме, трошењето пари не гарантира успех тоа е сигурно, не трошењето уште помалку , Јунајтед има пари и за тоа не станува збор, затоа доста со кукања скапи фудбалери, големи плати, што е до мене поарно они тие пари да ги земат отколку Глејзери да си крпат дупки со пари од клубот..!![DOUBLEPOST=1548677935][/DOUBLEPOST]
И тоа толку не држи вода со парите, Јунајтед е еден од тимовите кои заработуваат најмногу, а штедат доста у принцип, освен за плати, не сакам да споредам со некои гиганти што даваат 200м за еден играч, па играчите мораат цигански да тражат пари, и ние така полека почнавме да размислуваме ко да се работи за Лион или парите од џеб да ги даваме..
Од оваа дистанца не знам Мурињо за што е донесен после Интер речиси никаде немаше успех, ама во Реал направи шампионски тим можеби и кај нас доведе некои ѕвезди ,тоа му се признава само ама и добро си го наплати престојот..
У главно имаме шанси да се вратиме на славните денови ако администрациски знаеме кај тераме, трошењето пари не гарантира успех тоа е сигурно, не трошењето уште помалку , Јунајтед има пари и за тоа не станува збор, затоа доста со кукања скапи фудбалери, големи плати, што е до мене поарно они тие пари да ги земат отколку Глејзери да си крпат дупки со пари од клубот..!!
Исто во контекст на тие некои уцени што јас ги спомнав прв, дозволуваат играчите да одат до тоа ниво барајќи повеќе пари за да се стекне општо мислење дека уценуваат и се платеници, а клубот ко да е нивни заложник тоа не ми се сфиѓа...
Исто тука гледам Санчез бил џабе донесен, некои викаат донесен бил за инат на Сити, екскјузми 25м годишно не е џабе со 4гола само, ама тоа беше до пред Оле, тој ќе го дигне клубот пак, Сакам да остане оти поседува енергија и разумно ја користи, па нека биде еден нов почеток за нас...

Последно уредено:
Почнавме Арсенал финти да правиме :LOL:
Клубов има интерес за Тилманс одамна, имаше и понуда до него ама отиде во Монако за да има повеќе простор за игра. Логична ми е шпекулацијава, не го имам гледано ама ако Оле мисли дека ќе му користи, зошто да не.

Клубов има интерес за Тилманс одамна, имаше и понуда до него ама отиде во Монако за да има повеќе простор за игра. Логична ми е шпекулацијава, не го имам гледано ама ако Оле мисли дека ќе му користи, зошто да не.
На шала го кажав ова :) Нели погоре се збори за тоа колку плата се давало на играчи и колку сме парајлии и... бам, сакаат на позајмица да го земат :D Башка Јунајтед и позајмици не иде заедно. Тоа само кај жабарите го има и Арсенал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom