Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам колку би било паметно носење на нов лев бек. Ги имаме 3(моментално 2) во тимот плус Јанг може да игра по потреба таму. Рохо пружи супер партии на лев бек последните неколку натпревари.
Освен ако не го донесат Алаба :D стварно незнам зошто ќе ни е нов лев бек.
Или ќе се остварат шпекулациите од летоска за Рохо дека ќе не напушти во Јануари.

И Дармиан има играно лев бек не му е непозната позиција.

Треба десен некој бекап конкуренција за Дармијан со оглед на тоа дека Валенсија влезе во 30ката. Ама како по обичај ЛВГ е пресложен за нас па да почекаме објаснување на што се должи овој интерес.[DOUBLEPOST=1448227586][/DOUBLEPOST]
И Дармиан има играно лев бек не му е непозната позиција.
Да и кај нас покри на неколку утакмици, не е лош.[DOUBLEPOST=1448227876][/DOUBLEPOST]Инаку ако не погледнавте МОТД, ги испофалија Смолинг и Швајни како карактери со најмногу лидерство и решителност кај нас. Поготово за нивната игра откако го примивме голот. Смолинг иако дефанзивец, употребил се што знае од офанзива, мислејќи на неговиот шут што го одбрани Гомеш и тоа додавањето по корнерот.

Последно уредено:
Добро тој нели имаше 21на пред 5 години.

колку шо ме држит мене паметот тој некаде 2012 дојде од Kру, како 18- годишњак.. па на дебито даде страшен ала Пол Сколс гол ... па позајмици во Виган и Лестер, па повреди... кој знај во шо стање е дечкото како на физички така на психички план

oовој па овооој :pos: :pos: ја да ја клецав Ана Ивановиќ поголем осмех од тебе ќе имав тепило едно...
UOsrBgo.png

Последно уредено:
Кој има време...

Каква завршница имаше човеков ау.Гледајќи ги головиве сфатив дека сите најдобри играчи им ги имаме дадено на реал.Исто така приметив дека Роналдо овде беше тимски играч.Пуста носталгија ме пукна.Тотално го заборавив Силвестре како играч.И каков пробив има Гигс ццц такво нешто фали на тимов...

Силвестре е најголемата појава што заиграла за клубов задњиве 2 декади.

o'shea не можам да му ја заборавам утакмицата кај што беше голман во последните минути.Не ме држете за збор ама имаше мислам и една мн јака интервенција

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom