Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

О'ши има 2 ѕвездени момента.
- Кога даде гол лобче против Арсенал, па после 30 секунди сфати дека треба да слави
- Голот против ливерпул, со играч помалку кога бевме, у многу мртва утакмица за Јунајтед.

^И кога бранеше на неколку наврати :icon_lol:

За Ван Нистелрој шта речи, според мене тоа беше дефиниција за шпиц над шпицовите. Уживање да се гледа. Знаеш дека ќе даде гол, само чекаш кога ќе го даде...

Каква завршница имаше човеков ау.Гледајќи ги головиве сфатив дека сите најдобри играчи им ги имаме дадено на реал.Исто така приметив дека Роналдо овде беше тимски играч.Пуста носталгија ме пукна.Тотално го заборавив Силвестре како играч.И каков пробив има Гигс ццц такво нешто фали на тимов...
Ако се сеќаваш кај Ферги немаше нетимски играч ! А ќе му летнеше главата у облаци на некого , веднаш добиваше разјаснување кој е кој у МУ. Страшни лудаци успеа да укомпонира Фергусон ама со Руни ја згреши работата и тешко оправање . Ако Ван Гит*ер не го врати тој ред друг некој тешко !

Па најбоље работа што ја внесе Ван Хитлер во клубов е дисциплината, затоа и не ми беше јасно зошто се бунеа некои пред неколку дена зошто Мемфис седел на клупа. Ете во саботата видовме како можело да се игра после преваспитање.

О'ши има 2 ѕвездени момента.
- Кога даде гол лобче против Арсенал, па после 30 секунди сфати дека треба да слави
- Голот против ливерпул, со играч помалку кога бевме, у многу мртва утакмица за Јунајтед.
И оној во ЛШ 2009, единствениот на првата утакмица против Арсенал, за да одиме со многу незгоден резултат за Арсенал на реваншот :D

Да го имаме сега Нистерлој од тоа време, уште во септември ќе потпишам дека освојуваме ПЛ. Тоа е тој тип на играч што најмногу фали.

Нистелрој едно време ич не го сакав, баш времето кога замина, Руни и Роналдо растур правеа а Руд беше како Перси лани... Инаку капа долу

Dave Saves

82edCZM.jpg

Нистелрој едно време ич не го сакав, баш времето кога замина, Руни и Роналдо растур правеа а Руд беше како Перси лани... Инаку капа долу
Не се сложувам со тоа дека Руд имаше слаба последна сезона. Руд беше константен играч, секогаш даваше максимум од себе. И во последната сезона кога имаше проблеми со Саф и со Роналдо он повторно играше на високо ниво. Беше втор најдобар стрелец во ПЛ таа година, послем Анри. Единствено претпоследната сезона немаше дадено над 20 гола, ама тогаш беше повреден на подолг период.
Руд си беше арогантен и самоуверен, затоа и се јавија проблеми со Саф во последната година.

Ја имаше таа несреќа да ига во Јунајтед во едно транзициско време за Јунајтед, во времето на Инвинсиблс и милионите на Абрамович. Сигурен сум дека многу почесто ке беше споменуван во корелација со Ширер, Анри, Дрогба, Агуеро, ЛеТисје, Кантона...[DOUBLEPOST=1448373743][/DOUBLEPOST]:vozbud:

12299286_10153357049822746_3983845178157671891_n.jpg

Последно уредено:
Шо мислите за Де Геа?
Ќе бега во Реал на лето?!
Баш да чујам мислења од вас..

Да се разбереме, ја не го хејтам Руд, мал сум ја за тоа да го праам, ама се осеќаше дека доаѓа времето на Руни и Роналдо, па тоа ми беше по убаво за око, Руд беше ок...

Шо мислите за Де Геа?
Ќе бега во Реал на лето?!
Баш да чујам мислења од вас..

Ја мислам дека Перез сигурно ке сака да го купи летово, иако има добар голман во Навас, сепак, скроз нерационален е, не верувам дека сезонава ке лапнат титула, па, ке лечи рани на најдобар можен начин, со купување на топ играчи.
Ке видиме кого ке донесат како негова замена. Ме нервира и Ван Гал што не му дава доволно заслуги, често у пост меч изјавите ке го прашаат за некоја world class одбрана, овој у стил на, тоа му е работата, да брани. Иако, и да го примел голот, никој ништо не би му приговарал, прост пример, одбитокот на Мајк викендов.
Би сакал да остане, кажав и летово кога искочија вестите дека сме зеле пари и голман за него, да се мочам на парите, ваков голман не продаваш. Макар седел тука и до крај на договор, па после да го пуштиш без пари да си иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom