Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бартон ни треба нас,само нека седи на клупа,и а има нешто ваква,пуштај го,нека коси.

Генијален и Ван Гал, го извади Јанг, еден од ретките кој знае да погоди центаршут, а го стави Валенсија.
Го остави Мата во игра, кој утакмицава е со паметот на друг континент, а го извади Ерера, кој со Швајни ја контролираа цела игра.

Дармијан и Рохо си кумуваа за вториот гол, али колку само топки подаривме. Мата што шанса заеба :facepalm:

Абе шо идиоти? Што сакаш да ти прават во 90+ минута? Мора со нафрлени да се проба, мада и тоа не го изведоа како што треба. Утакмицата беше зезната со голот за 1-1 и повредата на Шо. Штета за така важен играч, ова можеше да биде негова сезона. Упм сега како ќе ја состават одбраната. Ако Блинд оди на лев бек, ќе страда стоперската позиција. Ајде сега да видиме дали имат бекап план за вакви ситуации.

Проблемот е што Блинд е спор за брзи крила. Ете така му избега Нарсинг за голот. На стопер се надоврзуваа со Смолинг и Шо, а на лев бек не ме бендиса ич.

Генијален и Ван Гал, го извади Јанг, еден од ретките кој знае да погоди центаршут, а го стави Валенсија.
Го остави Мата во игра, кој утакмицава е со паметот на друг континент, а го извади Ерера, кои ја контролираа цела игра.

Дармијан и Рохо си кумуваа за вториот гол, али колку само топки подаривме. Мата што шанса заеба :facepalm:

Мата е мизерен задниве 2 утакмици ама кој да види и кој да стави.

говедото на крај се прекрсти и се смееше ко недоквакан, ахх бе како не се најде некој него да му ги скрши нозете па тогаш да видиме дали ќе се смее !!! бел ден да не види :гомце::гомце::гомце::гомце:

Да ти кажам денес само тој, Марсиал и Швајни изиграа нешто, другите сите катастрофа. Ерера и Мата прекатастрофални. Првиов место како партнер на Швајни да му отвара простор, да се враќа да прима и да разигрува си лета напред и остава се на Швајни. Мата се плашеше да шутира од сигурни шанси, а ја лупа од над 20м. Барем со победа да ми се надоместеше горчинава од повредава на Шо, вака да не испадни само ко со Базел и Бенфика на времето...
Брат јас мое мислење си кажав, човекот едноставно според мене многу од неизградени ситуации шутира како да е главна фигура, незнам на добро нека е само, а и може така мислам оти многу се изнервирав за Шо, очекував Фела да му удри 6-7 лакти на копилето па може и тогаш немаше да биде доволно.

Нешто друго ме загрижува, а тоа што година дена наназад, тимот кога ке почне да губи, не може да ја сврти утакмицата.
Немаат менталитет да гризаат по терен во такви ситуации. Се нема идеја.

Иначе, од тоа што го видов, Марсијал многу пријатно изненадува, со скоро сите играчи проигрува, особено со Депај, иако имаше 2 дена тренинг со тимот.

Не знам како ви се троши енергија за анализирање :D тргна возот после она со Шо, само како што кажа Касаро сега да видиме што ќе прават за бек и стопер, како ќе го искомандуваат сето тоа. Блинд - Џонс - Смолинг - Дармијан би било солидно, исто како лани кога ги земавме дербињата, само што имаш подобрување во Дармијан. Џонс нека гледа и сипаници нека фати периодов, не е проблем.

Мечов испадна прав кошмар, толку се радував што после минатата сезона се враќаме во ЛШ, едвај чекав да почне на крај ми е мака што се играше..

Ептен, ептен ми е мака за Шо. И за формата која му одеше во нагорна линија, и за тимот кој ќе страда од ова, и пред се лично за него. Млад е, има време да се врати, и ќе се врати сигурен сум... Ама греота е. :) И Европското најверојатно ќе го пропушти, а можеше да искине. :)

Друго, играта. Ќе си имаме пак заебанции со гостувањата гледам јас. Луј ван Гал пичка ти матер! Знам дека и ПСВ се враќа во ЛШ после поголем период, ама човече изгубивме од полуаматерска екипа. Го пцујам ван Гал оти не остави ептен куси во напад. Човече уште не ми се верува дека мисли оти Фелаини може да сврте натпревар. :facepalm: Секоја чест за тоа како ги искористи шансите лани, не викам да се продаде или нешто, ама ние плачевме по напаѓачиште. Пичка му матер и оти не го играше Шнајдерлин, човекот се убива од трчање, упорен е до бескрај, златен фудбалер ќе помогнеше многу. Играта генерално не ми се допаѓа до сега. Само со Њукасл покажавме нешто, и против Ливерпул на моменти. Бриж да ги тргнеме на страна, тие се смешна екипа. Ние да се собереме од тука ќе ги тепаме. Поздрав.

Да му се забрани да игра на оној од ПСВ, а верувам дека судијана уште еднаш нема да го видиме во ЛШ со гарант

Екипава поима нема како да се врати од негативен резултат, се нема добар план Б. Не памтам кога последен пат сме направиле пресверт (да не ги сметаме Бриж, боси беа тие), а Манчестер беше познат по тоа. Цело време кружат околу 20 метри и со нафрлени топки, а во шеснаесетник само Фелаини. Се знае како треба при вакви резултати и кога противник само се брани. Секако нафлени ама во шеснаесетник да има 2-3 играчи, за да има повеќе избор, да се прави гужва и еден ако ја утне другиот од втор план да ја утера. И со шутеви од далечина, па ако голманот ја избаци друг да се најде таму и да даде гол, а не нашиве сакаат со топка во гол. Го биваше САФ за вакви утакмици.

Отпишете ја левата страна за до јануари барем ако купат некој бек, ова другото е само импровизација. Блинд е многу спор.Штета, штета .....

Уште многу вакви натпревари ќе гледаме со оглед на тоа што не земавме штопер и напаѓач,и кој курац не го пушти Шнајдерлин ми го пушта Валенсија ,која будала ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom