Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Бартон ни треба нас,само нека седи на клупа,и а има нешто ваква,пуштај го,нека коси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе шо идиоти? Што сакаш да ти прават во 90+ минута? Мора со нафрлени да се проба, мада и тоа не го изведоа како што треба. Утакмицата беше зезната со голот за 1-1 и повредата на Шо. Штета за така важен играч, ова можеше да биде негова сезона. Упм сега како ќе ја состават одбраната. Ако Блинд оди на лев бек, ќе страда стоперската позиција. Ајде сега да видиме дали имат бекап план за вакви ситуации.
Генијален и Ван Гал, го извади Јанг, еден од ретките кој знае да погоди центаршут, а го стави Валенсија.
Го остави Мата во игра, кој утакмицава е со паметот на друг континент, а го извади Ерера, кои ја контролираа цела игра.
Дармијан и Рохо си кумуваа за вториот гол, али колку само топки подаривме. Мата што шанса заеба![]()
Брат јас мое мислење си кажав, човекот едноставно според мене многу од неизградени ситуации шутира како да е главна фигура, незнам на добро нека е само, а и може така мислам оти многу се изнервирав за Шо, очекував Фела да му удри 6-7 лакти на копилето па може и тогаш немаше да биде доволно.Да ти кажам денес само тој, Марсиал и Швајни изиграа нешто, другите сите катастрофа. Ерера и Мата прекатастрофални. Првиов место како партнер на Швајни да му отвара простор, да се враќа да прима и да разигрува си лета напред и остава се на Швајни. Мата се плашеше да шутира од сигурни шанси, а ја лупа од над 20м. Барем со победа да ми се надоместеше горчинава од повредава на Шо, вака да не испадни само ко со Базел и Бенфика на времето...