Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Незнам што ја должиме со Мата, Рохо, дечките едноставно не ми се свиѓаат и мислам дека е редно да се продадат заради нас а и заради нивните кариери мислам нема смисла веќе, стварно Мата ни помагал многу пати али со него ние не можеме да ја играме старата игра, едноставно.

Има шанси да се казни судијава?
ZMMhUlh.png

морено сите три ги има напраено...
И судијата и морено сакам да ги казнат...т.е мора некој да го јаде и да одговара

Да, да бркаш резултат и да го пуштиш Шнајдерлин кој е бос во напад. Генијално, нема што. Подобро кажете Керик да влезеше.

Да, да бркаш резултат и да го пуштиш Шнајдерлин кој е бос во напад. Генијално, нема што. Подобро кажете Керик да влезеше.

На полувреме требаше да го пушти според мене и тоа на место на Ерера или Мата. Доста ќе се смиреше играта и немаше да се дозволат онакви контри и опасности во наш гол поготово кога имаш веќе панични 4ца во последна линија.

една од "подобрите" страни е што му е десната нога ...скршена

Фросе па ти зборуваше убаво и ти ме изненадуваш сега, па Валенсија 2 години веќе не игра крило што очекуваш да направи, да има напредок? да постигне гол? да асистира, доста е веќе со такви фаци со фудбалери од таков калибар не сме ни близу до онаа стара игра што ја имавме.

Стварно ко што е луд овој, може да си се врати на 3-5-2 со Дармијан-Блинд-Смолинг, а 2-ца од тие 5 да се Јанг и Валенсија, кои би шпартале напред-назад по страните.

На полувреме требаше да го пушти според мене и тоа на место на Ерера или Мата. Доста ќе се смиреше играта и немаше да се дозволат онакви контри и опасности во наш гол поготово кога имаш веќе панични 4ца во последна линија.
Тоа е веќе нешто логично :)

ама да бркаш резултат и да пушташ ДМ, па по Мурињо се фрла со дрва и камења на форумов кога на водство пушта ДМ и дупли бекови не па кога губиш да пуштиш ДМ.[DOUBLEPOST=1442351291][/DOUBLEPOST]
Фросе па ти зборуваше убаво и ти ме изненадуваш сега, па Валенсија 2 години веќе не игра крило што очекуваш да направи, да има напредок? да постигне гол? да асистира, доста е веќе со такви фаци со фудбалери од таков калибар не сме ни близу до онаа стара игра што ја имавме.
Ама не, не зборам јас дека Валенсија беше добро што влезе. Туку дека ДМ не се пушта кога губиш. Еве јас сакав Керик на пример да влезе, нејќев Валенсија, со неговите пасови да ја турне некоја накај Ентони... :)

Џабе анализирате од 20 мин се отиде у курац....
Играчите беа у шок...Сите беа фактички..

Инаку што изјави ЛВГ?

Кај се видело, ем чуло, судија да биде казнет ради судиска одлука на некоја утакмица? :) Башка не било кој, туку Рицоли.

Немам јадено цел ден и ми се одјаде замислете на играчите. Ќе видиме со Сотон до кај сме, ако и тогаш е вака :гомце:

Не требаше Ван Гал да ги менува Блинд и Рохо мислам позициите, Рохо и така игра лев бек, Блинд си влезе во форма си се прилагоди со Смолинг полека, ама ете бидна, вториот гол е заради Рохо..

Се надевам дека Шо ќе заздрави што поскоро, и дека ќе се врати уште појак, и Хајнце мислам имаше ваква повреда и Сколс еднаш?

Штета за Шо... Кога се деси стартот ич не помислив дека ќе биди толку сериозно. Требаше Фелаини да го изгази еднаш онај да помисли дека воз го манал. Иначе не знам шо се случва со Ерера во последно време. Наместо со Швајнштајгер да проигруваат и да градат акции тој само ќе истрчаше скрос напред и се’ оставаше на Швајнштајгер. Сите пасови кон него ги враќаше назад ала Клеверли. Ај да речиме дека уште не се разбираат со Швајни ама ете со Мата не ми текнува ниедна акција да направија. И тој и Мата беа катастрофа денес. Многу нервозен е некако на последниве утакмици, прави безпотребни фаули.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom