Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Депај :vozbud::cuc:
Јанузај не е до толку лош да не претерваме, солидно си игра, полека му се враќа самодовербата, само шо треба да се набилда малце за да има снага кога ќе е во дуел со некој. Иначе кога ќе ми текни дека некои велеа за Шо дека е дебело неподвижно прасе... :LOL:
Па лани беше и затоа си трпеше критики. Дури самиот кажа во интервјуто пред почетокот на сезоната. :D
Оваа сезона не смее никој да зуцне за него нешто, во топ форма е од самиот старт.

Арно пројдовме утакмицава, али покрај крило(Педро) напаѓач треба под итно. Не ми делува дека ќе можеме цела сезона со Руни да ја истераме, не поготово ако продолжи да игра вака слабо.

Напаѓач уште вечер треба да купат.Чичарито искрено ме изненади не се пекмезеше и трчаше, али ни треба уште еден што ќе клава голови.

Руни го запали моторот ама па заглави само во прва брзина, се надевам за некое коло ќе крене ритам.
Него мене ме плаши Ромеро, ко да му замрзнува мозокот на моменти. Треба да поминат 2-3 секунди за да му текне да ја изби топката. Чуден ми е малце. :D

Напаѓач уште вечер треба да купат.Чичарито искрено ме изненади не се пекмезеше и трчаше, али ни треба уште еден што ќе клава голови.
Арен е Чича за трет напаѓач со Вилсон да се борат таман си е:)

Абе порано си одат за да ја избегнат гужватата, вечер е и утре работен ден, кога не било вака работен ден.

Добар меч, се гледа дека има уште работа со тимот ама се гледа и дека може многу повеќе. Полека полека, се додека победуваме добро е :)

Браво за сите нови и цела одбрана.

Пример како вистински се дотолчува противник. Уште кога влезе Фелаини му реков на татко ми: Гледај сега само на нафрлени ќе му местат него за гол :cool: Ќе си беше и победа без примен гол како што ја уплатив само беља ете, мораше баш сега да си дадат автогол. Многу ми е мило за Депај, сега играјте си го секое коло со прогресија да биде стрелец во ПЛ :LOL:

Ви донесе џбунов групна фаза :) ама сите заслуги се на Депај :bravobe:
п.с
Рио го испофали Смолинг, сеа мака ми е лани шо не успеавме да ви го дрпнеме одличен е засега

Ако не дадеше Фелаини, играњето во групна фаза ќе беше дефинитивно доведено до прашање.

CMuCMJ_U8AEkRBd.jpg:large

:pos:

Депај дефинитно го има стилот на Роналдо,дрзок,борбен,исто ко Роналдо кај нас,многу многу не ебава,значи не додава.Реал лајк дис,,ако иде све како што треба,очекувам гадојве пак да се замешаат.

Ако не дадеше Фелаини, играњето во групна фаза ќе беше дефинитивно доведено до прашање.
И тоа што викаш.

Оти овие гостиве глава не кренаа од напади и креирање акции.

Не заебавајте, Бриж не мрднаа од половина, освен некое контриче без везе тек тук во прво полувреме, шанса немаа во второ. Жалосно ќе беше да завршеше 2-1. Криво ми беше што таа на Смолинг не везе, гореше од желба и тој да даде гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom