haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
?
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?
Тоа и ни остана да се надеваме.ako raspalat Rooney, RvP & Mata so asistenciite, i bez odbrana da igrame niso ne gi spasuva protivnicite![]()
Има.?
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk
јеп. ми се чини одредени се местата и времето на овие пријателски утакмци, и ако не се лажам имаше колку пари ке искешираат од пријателскиве, повеќе него ли од лш![]()
Текстов е од пред два месеца..во превод имало некоја идеа кога за време дур има лига шампиони натпревари милан и Јунајтед да играат пријателски низ светов т.е најмногу низ побогативе арапски земји... имате нешто прочитано вакво низ англиску медиуми?
Мислам дека нема да се одиграат мечевите бидејќи Ван Гал се бунел му ги нарушувале плановите, не е потврдено ова ама мислам дека прочитав вакво нешто и е сосема оправдано.јеп. ми се чини одредени се местата и времето на овие пријателски утакмци, и ако не се лажам имаше колку пари ке искешираат од пријателскиве, повеќе него ли од лш
будала е невиденаИ овој заебан да ти бил
Прегледај го приврзокот 99869
Еден од фан клубов го подоги составот. Само не ми текнува којСамо никој што не се најде на САФ да му погоди состав..
Или тиа или Young десно и James лево друго нема. А Blackett дефинитивно треба да добие шанса ваа сезона ногу техника за дефанзивец има.Steve Bates @sbates_people
LVG's 1st #EPL #MUFC starting line up v Swansea ? DDG - Smalling Jones Blackett - Rafael Fletcher Herrera Mata Young - Rooney Hernandez
Овој за време на турнеата во Америка ги погодуваше стартните состави, па ќе видиме дали и за утре ќе го погоди.