Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е само комерцијална вредност одличен играч е Чичарито, Лонг го продадоа за 12.5 милиони фунти ние ако не му извадиме на Чичарито барем 5 повеќе ќе биде срамота. Исто за околу 10 - 15 милиони фунти очекувам Нани да си отиде, како што кажав искусен играч е и не е стар. Најубаво би било него да вклучиме во потенцијалната зделка за Видал цената да се намали додека ако веќе го продаваме Чичарито тоа да биде посебна зделка.Мислиш дека би го продале Нани и Чичарито за 30-35 милиони евра? Мексиканецов може да извади 15, има комерцијална вредност, ама Нани ќе стане втор Андерсон. Има 5 годишен договор со огромна плата и никој нема да сака да ризикува да го купи. Ќе си шета по позајмици додека не му истече договорот.
Не може да се споредуваат со просеците, затоа што тие немаат огромна плата. Медиокритетските тимови имаат многу пари од ТВ права, ама не сакаат да ги инвестираат во плати, затоа си играат со огромни суми за просеци.
Шансите за ова да се случи скоро и да не постојат, да собереме пари а никој да не купиме, плус зошто би го продале Чичарито кога веќе парите од него не би ги искористиле на друго засилување. Исто така има големи шанси утре Чичарито да стартува зошто Велбек и РвП не се подготвени сè уште и да даде некој гол. Не сакам да си оди Чичарито искрено а и тој самиот не се буни многу, како што кажав да игра како што знае најдобро ќе добие шанса сигурно макар и пред Руни и РвП, ЛвГ го цени трудот и сè останато.А оти се замарате толку не ми е јасно? Најискрено и нека ги дадат Чичарито и Нани и 40м фунти за Видал ич нема да ми чуе. Со заминувањето на тие 2ца апсолутно ништо не губиме, а со доаѓањето на Видал добиваме многу. Единствено само може после константно да не заебаваат при трнасфери, да барат малце повеќе пари од што треба. За Херера и Шо што фрливме по 30м ич не се замаравте, сеа ви смета. Нели на крај, секако ние не ги даваме парите.
Ај вака да одиме:
1. Ги продаваме Нани и Чичарито за 30м фунти, а не го купуваме Видал, ни било кој друг квалитетен играч од средниот ред
2. Даваме 40м + Нани + Чичарито и го добиваме Видал
Што ви одговара повеќе?
П.С. Ова само во случај се да е океј со коленото на Видал.
Да ама минатата сезона во први пет кола игравме со Челзи, Ливерпул и Манчестер Сити сега имаме полесен распоред.Ми текнува и лани започнавме со Свонси, ама на гости.Тепавме убедливо, ама затоа пак после „убаво“ ни продолжи сезоната. Да се надеваме дека сега ќе биде друга приказна.
Се надевам дека си во право, ама не верувам. Мислам дека Нани ќе го шетаме по позајмици.Не е само комерцијална вредност одличен играч е Чичарито, Лонг го продадоа за 12.5 милиони фунти ние ако не му извадиме на Чичарито барем 5 повеќе ќе биде срамота. Исто за околу 10 - 15 милиони фунти очекувам Нани да си отиде, како што кажав искусен играч е и не е стар. Најубаво би било него да вклучиме во потенцијалната зделка за Видал цената да се намали додека ако веќе го продаваме Чичарито тоа да биде посебна зделка.
I jas mislam vaka, po pozajmici i ako se fati negde ke go otkupat, ako ne, zdravje, pak pozajmica.Се надевам дека си во право, ама не верувам. Мислам дека Нани ќе го шетаме по позајмици.
Ќе биде до вечер , не е исто да читаш и да го видиш ,мераци од пресbudalo aj ako ne te mrzi pisi nakratko ili ako ja snimis, stavi ja na naseto romanticno mesto![]()
И јас се надевам дека сум во право.Се надевам дека си во право, ама не верувам. Мислам дека Нани ќе го шетаме по позајмици.
За руни будалава викаше I have told him to let it fly ,let it fly - и со рацете прави како да летаako raspalat Rooney, RvP & Mata so asistenciite, i bez odbrana da igrame niso ne gi spasuva protivnicite![]()
Ќе.Дајте бе инфо педери едни
Sent from my Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 using Tapatalk