Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Браво за чичко ван Гал за составот!!! Дефинитивно има ма.иња! :D Да беше ланскиот ќе крпеше со Фелаини на местото на Блекет, и Кагава или Јанузај на WB на местото на Џеси Лингард. Одлично е ова. Само да изиграат добро и да не направат некоја глупост, посебно за Блекет ова важи, бидејќи се шо им треба е самодоверба, друго се имаат и се одлични.
Единствена замерка за составот ми е Амос како резервен голман.:sick:

Ајдееее GGMU!

Шпанциве пишуваат сте пратиле допис дека сте заинтересирани за Ди Марија. Дали стварно заинтересирани или само лажна тревога да го уплашите Видал, знае Ван Гал. Среќна нова сезона! :D

од нигде никаде Блекет деби денес ке има за разлика од Кин кој веќе две години се најавува :icon_lol: али заслужено
за Лингард ептен ми е мило, криво ми беше за лани што не доби шанса у прв тим а најдобро се покажа на турнејата али и покрај тоа он ништо не промрче за што го шалтаат на позајмици, секоја чест за ваквите деца

^^Lingard prirodno e krilo,ns pozajmicive igrase i napagac...a denes ke igra krilen bek.Ako se pokazi mislam deka toj,LAV i Rafa bi igrale na taa pozocija i ne bi go zele Kvadrado.

кој друг? нема...
Па на Линдегард незнам шо му е, знам дека најавија дека можно е да си оди, али сепак ако е фит требало него да го стават како резервен. А ако не е фит, тогаш јас Сем Џонстон би го ставил пред Амос. Онакви глупости голови од пола терен јас сум за да не се простуваат.

зимска дебела бела чарапа и црна папуча .... тоа е тоа што ван гал го има а мојсо го немаше ........ во тоа лежи тајната на успехот !!!!!!!

Па на Линдегард незнам шо му е, знам дека најавија дека можно е да си оди, али сепак ако е фит требало него да го стават како резервен. А ако не е фит, тогаш јас Сем Џонстон би го ставил пред Амос. Онакви глупости голови од пола терен јас сум за да не се простуваат.
па сем рекоа е повреден, линдегард ослободен од договорот, нема алтернатива :D

На полувреме нерешено или губиме, второ полувреме победа :)

Линдегард може ќе сака да оди на некое место да биде прв голман, што за мене е сосема ок, ќе начука триесет, сака да се проба некаде. Тогаш ќе треба Џонстон да е втор, дечкото не само што е талентиран туку е одлепен до максимум и е позитивен лик. Второ, има најголем reach од сите голмани што ги имаме и тоа што беше пресудно за Крул да брани пенали, го има Сем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom