Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Го сакам Видал у состав, али што е многу, многу е.
Нивното си го ценат, нашето не.
Дечкото има 27 години, и страшна повреда зад себе. Плус играше Светско целосно неопоравен.
Нека им седи на Јувентус, имаме и друга поефтина опција, Стротман.

Јасно ке се стави до знаење која ке биде целта на овој тим до крајот на преодниот рок. Ако се земе централен, и средишњак, плус крило, може да се смета дека тимот ке има високи дострели.

Ако си останеме некомплетирани, тогаш топ 4 ке биде целта.

Ко за крај, defying fact, од сите тимови во ПЛ, клубот со најмалку засилувања е, Манчестер Јунајтед. 2.

Затоа и не ме чудат изјавите на Сколс, па после на Гери, дека овој Јунајтед нема шанси да ја освои ПЛ оваа сезона.
Јаја Туре кога дојде од Барса во Сити, веднаш со првиот договор доби 220.000 фунти неделна плата. Колку само се сеќавам на муабетите кои ги правевме како овие од Сити немале мозок, на факинг Јаја Туре му дават толкава плата, бла бла бла.. На крај што испадна? Им донесе 2 титули. :) Дали ќе испадне преплатен, дали ќе се исплати трансферот или ќе испадне кражба се одредува после одреден период според мене. Шо во моментов изгледа преплатен, ама ако ни гарантира стабилност на неговата позиција за наредните 10тина години воошто не е голема цената за него. Ама ако испадне уште еден класик англиски талент од Саутемптон ќе дојдат и во фаца ќе ни се изнасмеат. :)

Јас би да пробаме, ако се изгориме јебига, ама не ми се верува со оглед на тоа колку ни треба играч баш како CAROT. :)

а бе сега слушам, Спортинг во случај на одбиена понуда за Рохо мора да исплатат 75% од висината на понудата на таа фирмата Дојен што ги има правата над Рохо.
Има на Скај Спортс ова.

Пази, плаќаат пари ако одбијат понуда за него. А веќе одбија 16 милиони фунти.

И сеа ко за наша беља,нивни инат ќе платат кретените.Ама ако ако не него ондак Блинд не ни бега.

а бе сега слушам, Спортинг во случај на одбиена понуда за Рохо мора да исплатат 75% од висината на понудата на таа фирмата Дојен што ги има правата над Рохо.
Има на Скај Спортс ова.

Пази, плаќаат пари ако одбијат понуда за него. А веќе одбија 16 милиони фунти.
ќе се реши ситуацијава набрзо, Дојен има мнозинство од правата на играчот а Спортинг немаат пари моментално за леб да купат не па да исплатат. Мислам дека и на Рохо му каснат две плати.

Последно уредено:
Или не лажат дека пари за трошење има и можат да потрошат кога сакат, или се сварно идиоти. Тимот не е појачан на позициите на кој треба да биде и искрен да бидам, не сум оптимист дека ќе осовиме ПЛ. Нај нормално, ќе се надевам на секој натпревар на победа и ќе се надевам да осовиме титула, но ....

И низ нет, а и тука читам. Истиот тим освојувал титули. Мало морген, истиот тим освојувал титули. Ист е тимот со Сколс, Гигс, Евра, Видич, Рио? Тоа се 5 играчи кој ја држеа и соблекувалната и редот и дисциплината во тимот.

И не ме убедувајте дека купувањето на играчи, не било пазарење у Тинекс. Па сите што се појачаа на позиции што им беа дефицитарни, у Тинекс пазареа? Сега ги знам и муабетите и да земеме некој, е абе чекај да се уигра, сега дојде, дајте му време. Време Јунајтед нема, по не знам кој пат кажувам. Ако клубот остане уште една сезона без ЛШ, доста тежок удар ќе биде тоа.

Последно уредено:
сколс само го потврди тоа што сите го знаевме, дека со овој состав нема да сме конкурентни за титулата оваа сезона. Со стаклени играчи во одбрана и без топ играч во средината треба да сме задоволни со 3-4 место и играње ЛШ

Manchester United have made the least amount of signings out of all Premier League clubs.

Последно уредено:
Ја мислам ќе ја средат работава со Рохо...туку ме изненадија со потерава по него, нели не сакавме third-party сопственици на играчи како што имавме случај со Тевез...сепак они си знаат.

Van Gaal telephones player to say Manchester United want him, he wants move
Изгледа и Ван Гал лично контрактирал со Рохо за да му каже дека е заинтересеран да го доведе кај нас така да очекувам во наредните неколку дена Рохо да биде новото засилување зошто не верувам дека Спортинг ќе платат 75 % од сумата што ја нудиме за него на Дојен само за да задржат играч кој не сака да остане во клубот.

Мислaм декa oд неделa Јунaјтед пoвтoрнo гo oтвoрa трaнсфер пaзaрoт. Сo oвoј сoстaв ќе биде претешкo дa се oсвoи премиер лигaтa. Фaли мнoгу кoнстaнтнoст нa игрaчите, зa дa биде Јунaјтед нa врвoт ќе требa дa немaме пoвреди нa билo кoи игрaчи, и сите дa игрaaт нa врвнo нивo и кoнстaнтнo, шo не ми се верувa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

CLEVERLEY:

"Mnogo se više dodajemo i krećemo, otvaramo se i tražimo loptu, što je način igre koja meni odgovara. Menadžer je prilično jasan, tako da mu uopšte ne postavljamo pitanja. Tačno znamo šta želi i samouvjereni smo, ukoliko sprovedemo njegove zamisli, doći ćemo do pobjede. Jedva čekamo da zvanično krenemo u meču protiv Swansea i tako ispravimo sve ono od prošle godine."

Немаше Баркли слична изјава на оваа пред година дена?

Ми текнува и лани започнавме со Свонси, ама на гости.Тепавме убедливо, ама затоа пак после „убаво“ ни продолжи сезоната. Да се надеваме дека сега ќе биде друга приказна.

Sega e vazno da sme konstantni vo igra,a ne da sme toplo-ladno...pogotovovo vtor del od sezona kako poeano...i ne panicite po igraci za toa deka nemame dovolno za sampionski tim...ne igrame vo LS i nemame potreba od mnogu igraci za rotacija..pogotovo koga imame mladi koi cekaat sansa kako Bleket,Lingard,Pauel,James,Lorens...Ni falat uste stoper i vezen...koi veruvam deka ke se donesat.Sakam da se proba i Pauel vo sredina zosto moze da ispadni top, a ne zaboravajte deka i Fletch i Kerik vo rotacija mozat da pokrivaat.Isto LVG istakna deka sakal da go igra Kagawa na 6ka i 8ka sto isto bi se dobilo dosta vo kreacija. Ne zaboravajte deka LVG znae da go istava maksimumot na nekoi proseci kako SAF...site sakame da imame jaka 11 ama daleku e od panicna situacijava zosto go imame LVG.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom