Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гошка бе друже, има ли играч за тебе што не е добар? :D
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:28 PM ---

Тетоважата на Андерсон :eek: Се вежбал некој аматер на него :icon_lol:

Не е довршена, контурите се само стаени, нема пари да доплати за боење :icon_lol:

As reported earlier this week, Manchester United have applied for a listing on the Singapore Stock Exchange.

Одлична вест. Ако продадат 25% од тимот, ќе расчистат со долговите и ќе има секоја година по 50 милиони фунти вишок пари, што за играчи, што за акционерите. Ако го направат ова ние најмногу ќе искористиме од финансискиот фер-плеј. Америве можда се копилиња, ама ги бива за бизнис, мамата нивна.:)

Одлична вест. Ако продадат 25% од тимот, ќе расчистат со долговите и ќе има секоја година по 50 милиони фунти вишок пари, што за играчи, што за акционерите. Ако го направат ова ние најмногу ќе искористиме од финанскиот фер-плеј. Америве можда се копилиња, ама ги бива за бизнис, мамата нивна.:)

Штета ќе биде само за дечињата од ривалите што мислат дека ќе пропаднеме, вака и најмалата верба што ја имаа во таа луда желба им тоне.

Жан ми рече да ви пренесам ова, бидејќи е баниран:

Фергусон да се викаше Мурињо и да го светнеше Бекам со копачка у чело, надвор од Јунајтед, вие пак ќе кажаате "некултурен" и "недостоен" за Јунајтед, а сами знаате дека Јунајтед неможе да го воде наивен човек.И колко да какаме по Глејзери, как шо кажаа погоре, они се добри бизнисмени и Фергусон ги сака.

Гошка бе друже, има ли играч за тебе што не е добар? :D
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:28 PM ---
Ти си го гледал Геце како игра во Бундес лигата стварно голем талент е можеби најталентираниот играч на таа позиција на негова возраст

Абе шо е работата ..пуштам Антена..слушам Манчестер Јунајтед ја договориле висината на плата со Снајдер ...и дека се согласил овој за 190,000 фунти неделна..
Пуштам Тв ..и на канал5..истото го кажуваат на спортски вести.. а извори им биле италианските медиуми и некој англиски...има некој подетални информации??

На нашите вести кажаа?
Ке си чекам јас од официјална, иако веќе мислев дека нема да достават повторно понуда за него

Абе шо е работата ..пуштам Антена..слушам Манчестер Јунајтед ја договориле висината на плата со Снајдер ...и дека се согласил овој за 190,000 фунти неделна..
Пуштам Тв ..и на канал5..истото го кажуваат на спортски вести.. а извори им биле италианските медиуми и некој англиски...има некој подетални информации??
Не е за потресување,ама и по твитер исти информации кружат.Наводно Снајдер се согласил драстично да ја намали платата за да игра во Јунајтед.Сега ваљда се чека на Интер,ако има вистина во ова.
/Фала за добредојдето на сите:)

Не е за потресување,ама и по твитер исти информации кружат.Наводно Снајдер се согласил драстично да ја намали платата за да игра во Јунајтед.Сега ваљда се чека на Интер,ако има вистина во ова.
/Фала за добредојдето на сите:)
Шо е драстично, од 200 000 на 190 000 :)

Ме насмеа убаво :LOL:
Инаку и јас нешто слушнав дека повторно се шушка за Снајдер, што знам, после сите тие шпекулации и натписи летово и не сум баш најсигурен дека го сакам веќе кај нас.. (n)

Не баш.60.000 минимум,ако не и 70.000.Он барал 220.000 првично.Ама Јунајтед не му даваат повеќе од 150.000.
(нормално,се ова е шпекулации ;))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom