Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не го видовме голот на Сколс со „лева“ :pos:

Сеа кај и да е ќе влезе Валенсија и одма 2 гола местење :icon_mrgr: Овој Лео со цел памет мислеше тогаш дека Бекам ќе игра ко што треба против Манчестер :pos:

Сеа кај и да е ќе влезе Валенсија и одма 2 гола местење :icon_mrgr: Овој Лео со цел памет мислеше тогаш дека Бекам ќе игра ко што треба против Манчестер :pos:
Мислам Флечер или Керик му го намести голот со глава на Руни :)

. а извори им биле италианските медиуми и некој англиски...има некој подетални информации??
Ниту еден италијански медиум последниве неколку дена не се замара со Снајдер и Јунајтед зашто Ето е пред заминување и тоа е топ тема кога е во прашање Интер, покрај се поизвесниот ангажман на Форлан. Шансите да заврши Снајдер во Јунајтед зависат од тоа дали Ето ќе замине во Анжи или не, бидејќи во текот на вчерашниот ден и денешниот излегоа некои проблеми во преговорите.

Така да ова ти е уште еден класичен пример за македонското новинарство со оглед дека пренесуваат информација која се потпира на измислици, еве ти еден сајт за Интер кој и го препорачав тука доколку сакате да следите работи поврзани со Снајди, и најди некаде каде што е споменато неговото име, http://www.fcinternews.it.

Мислам Флечер или Керик му го намести голот со глава на Руни :)

Да да знам ама се раздвижи играта офанзивно тоа сакав да кажам, неубаво се искажав :)))

Гледам и пак се радувам на головите.. :icon_lol:
Инаку колку ни фали формата на Флеч од таа сезона, едноставно ораше по терен.. :(

Е сеа веќе го е*авме интернетот.... :)

Сеа MUTV 24/7 ...дур не ја најдат и не ја скинат :)

Глејте и ќутете :icon_lol:

Сезоната е започната, нашите сеуште немаат слика :)
Нешто се мати, да не чекат некој ? :rolleyes:

Сезоната е започната, нашите сеуште немаат слика :)
Нешто се мати, да не чекат некој ? :rolleyes:
Тоа и мене ме нервира, досега тимската фотографија требаше да е одамна готова. Лани се сликале на 12 август, баш проверив. Ако носат нешто нека е побрзо, сакам да ја принтам таа фотографија во голема резолуција :)

Новиве позадини од официјалната ме нервираат со grain ефектот, инаку типографијата е тоБ :)

11_GIGGS_2011-12.ashx

Ајде потребен ни е малиот и неговите голови, welcome back Chicha !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom