Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

^ И тоа во 90та минута :)

"I only played at Old Trafford once before joining United. I was looking forward to it, making sure I was fit for the match. Fantastic stadium, the atmosphere was great..........and we were hammered, 7-1."

- Phil Jones

:pos:

How did you feel when you signed for United?
It’s one of those things that sends shivers down your spine. Putting pen to paper at Manchester United is a massive thing for me and my family. I’m here now and I’ve got to prove I’m good enough.

:cuc:

Топ :vozbud: добредојде UnitedFan во фан клубот на најдобриот фудбалски клуб во светот и пошироко ;)

:pos::pos:добар си добар..изгледа од многу возбуда поради нов женски член у фан на ман.утд

По ова вечерва најмалце сакам Мурињо да му се приближи на Манчестер Јунајтед. И Манчестер со Арсенал се степале крвнички во осумдесетите и Ферги ги враќал еден за еден назад со заушки. Што има успеси, има успеси ама понашањево од Сер Мет - Сер Алекс -...... Мурињо :eek:

По ова вечерва најмалце сакам Мурињо да му се приближи на Манчестер Јунајтед. И Манчестер со Арсенал се степале крвнички во осумдесетите и Ферги ги враќал еден за еден назад со заушки. Што има успеси, има успеси ама понашањево од Сер Мет - Сер Алекс -...... Мурињо :eek:
Хм, има фанови што мислат поинаку. Нешто во стилот: Докажан во Англија, можел да се носи со Барселона и слично. Јас лично, не мислам ништо (не за друго, не сум платен за тоа).

Има, не викам не, секој си има право на свое мислење, ама според мене радо една година ништо да не освоиме отколку онакви работи ко денес да гледам :) Знам дека сепак ќе дојде на крајот ама да си се искажам :)

Има, не викам не, секој си има право на свое мислење, ама според мене радо една година ништо да не освоиме отколку онакви работи ко денес да гледам :) Знам дека сепак ќе дојде на крајот ама да си се искажам :)

Тешко во Англија вакви глупости, може провокации пред натпревар со некои бош изјави, со изјави во весници, преку Твитер, али во тек на лигашки натпревар јок!

Тешко во Англија вакви глупости, може провокации пред натпревар со некои бош изјави, со изјави во весници, преку Твитер, али во тек на лигашки натпревар јок!

Памтиш што се случи лани на Енфилд? :) Најди ја тепачката од 89та мислам против Арсенал, ја има и на тој филмот 100 години Олд Трафорд, тоа беше буквално тепачка :)

Памтам се Фросе, ама и памтам дека вакви глупости неам никогаш и никаде гледано.. Едноставно секое следно Класико е се понапнато и пожустро од претходното, пола од играчите кои играа вредат над 50 милиони, незнам кај она фудбалското и спортското во нив!? o_O

Зарем Барса и Реал се сметаат за едни од најголемите фудбалски клубови? После ова вечерва....

Зарем Барса и Реал се сметаат за едни од најголемите фудбалски клубови? После ова вечерва....
ова да се случи у Манчестер и вака да се кољаат и добиваат црвени картони Ферги ке ги среди многу брзо и на едноставен начин само што во Реал се изгуби вистинското од фудбал, менталитетот, спортот...

Затоа Сер Алекс ќе остане засекогаш најдобар менаџер што светот некогаш го имал!
Толку години во фудбалот, ќе има и остри и невкусни изјави дадено, ама вакви потези никогаш не направил!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom