Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ова да се случи у Манчестер и вака да се кољаат и добиваат црвени картони Ферги ке ги среди многу брзо и на едноставен начин само што во Реал се изгуби вистинското од фудбал, менталитетот, спортот...
А замисли го Ферги да фати на некој за уво?
Не, не! Јас не можам да го замислам :)

Џену од уста зборовите ми ги зеде...
После она сношто несакам да верувам дена некој наш човек (навивач- дел од нашата фамилија) - сеуште мисли дека Мурињо го личи да биде наследник на Ферги , едностано несакам да верувам !

Џену од уста зборовите ми ги зеде...
После она сношто несакам да верувам дена некој наш човек (навивач- дел од нашата фамилија) - сеуште мисли дека Мурињо го личи да биде наследник на Ферги , едностано несакам да верувам !
Абе и двата тима реагираа несоодветно , како мурињо така и гвардиола ... едниов брцаше прсти кај што не треба , а другиов по фаулот над фабрегас , почна да скока и рипа и да повикува фудбалери за пресметка ... Срам за фудбалот , дел од тие играчи се идоли на младите генерации , а вчера покажаа како не треба да се однесуваат !!!

А замисли го Ферги да фати на некој за уво?
Не, не! Јас не можам да го замислам :)
може ама у соблекувална ако прави вакви глупости некој наш играч за да му дојде памет хаха :pos:

Ајде нека почне више некој натпревар ми се гледа Јунајтед, доста ме труеја со марсело, мурињо и компанија.......

Наредното, наредното, кој ни го дава :icon_mrgr:

As reported earlier this week, Manchester United have applied for a listing on the Singapore Stock Exchange.

Керол пијаницата од Манчестер до Офи офц кај јужниве соседи :pos:

294555_10150278702744279_275722274278_7921345_2423577_n.jpg

Овој играч треба да се донесе имам го гледано неколку пати и навистина е многу добрар играч каква техника само има детето може достојно да го носи дресот со број 7

Гошка бе друже, има ли играч за тебе што не е добар? :D
--- надополнето: Aug 18, 2011 1:28 PM ---

Тетоважата на Андерсон :eek: Се вежбал некој аматер на него :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom