Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako сакаме годинава успех во ЛШ. обавезно Снајдер или Насри!Се шпекулира дека следната недела Јунајтед ќе го напуштат: Гибсон (позајмица во Блекбурн),Кушчак (ВБА) и двајца напаѓачи (едниот од нив е Диуф 99% а другиот се смета дека е Бербатов :S).И ќе заврши сагата со Снајдер, имало проблеми за трансферот на Ето во Анжи и Снајдер се согласил драстично да ја намали платата од 250.000 на 170.000.Како и да е, Фергусон мора да донесе нов треквариста, со оглед на тоа што се поочигледни се трансферите на Насри во Сити и Модрич во Челзи и плус ако сакаме да варираме на Барса, колку толку.Неможеме со Клеверли да стартуваме против нив, ќе се изгуби.Исто, Рис Браун (брат му на Вес) 1 месец на позајмица во Донкастер.
Подобро Овен да си оди потолку Берба постар е и само клупа грее изгледа Снајдер навистина сака нов предизвик кај нас ајде уште Англија му остана да ја освоиСе шпекулира дека следната недела Јунајтед ќе го напуштат: Гибсон (позајмица во Блекбурн),Кушчак (ВБА) и двајца напаѓачи (едниот од нив е Диуф 99% а другиот се смета дека е Бербатов :S).И ќе заврши сагата со Снајдер, имало проблеми за трансферот на Ето во Анжи и Снајдер се согласил драстично да ја намали платата од 250.000 на 170.000.Како и да е, Фергусон мора да донесе нов треквариста, со оглед на тоа што се поочигледни се трансферите на Насри во Сити и Модрич во Челзи и плус ако сакаме да варираме на Барса, колку толку.Неможеме со Клеверли да стартуваме против нив, ќе се изгуби.Исто, Рис Браун (брат му на Вес) 1 месец на позајмица во Донкастер.
Поефтино ќе поминеме со Насри се скарал изгледа со Венгер и фановите го неќат во Арсенал 100 % си оди само прашање е дали САФ ќе сака да го ангажираAko сакаме годинава успех во ЛШ. обавезно Снајдер или Насри!
Инаку пак ќе си останиме само во англија да си се бориме за трофеи!
Ako сакаме годинава успех во ЛШ. обавезно Снајдер или Насри!
Инаку пак ќе си останиме само во англија да си се бориме за трофеи!
Гибсон е отиден.Кушчак исто,не верувам дека сака трет голман да биде.Двајца напаѓачи нема шанси да си одат,зошто сме малку тенки таму (Чика е аут,Овен исто).Можно е Бербатов да си оди за убави пари,ама Диуф не верувам (6 милиони за него..Никој нема да се излаже)Се шпекулира дека следната недела Јунајтед ќе го напуштат: Гибсон (позајмица во Блекбурн),Кушчак (ВБА) и двајца напаѓачи (едниот од нив е Диуф 99% а другиот се смета дека е Бербатов :S).И ќе заврши сагата со Снајдер, имало проблеми за трансферот на Ето во Анжи и Снајдер се согласил драстично да ја намали платата од 250.000 на 170.000.Како и да е, Фергусон мора да донесе нов треквариста, со оглед на тоа што се поочигледни се трансферите на Насри во Сити и Модрич во Челзи и плус ако сакаме да варираме на Барса, колку толку.Неможеме со Клеверли да стартуваме против нив, ќе се изгуби.Исто, Рис Браун (брат му на Вес) 1 месец на позајмица во Донкастер.
Насри е 99% во Сити.Јас искрено не го сакам во Јунајтед.Не ме бендисал со играта нешто посебно,а плус млади играчи од средниот ред имаме.Подобро Овен да си оди потолку Берба постар е и само клупа грее изгледа Снајдер навистина сака нов предизвик кај нас ајде уште Англија му остана да ја освои
--- надополнето: Aug 19, 2011 11:21 AM ---
Поефтино ќе поминеме со Насри се скарал изгледа со Венгер и фановите го неќат во Арсенал 100 % си оди само прашање е дали САФ ќе сака да го ангажира
Ни јас не сакам многу Насри да дојде , но Снајдер ми беше желба уште за Реал кога играше да дојде кај нас ај можеби САФ ќе ми ја исполни пред да се затвори трансфер пазаротНасри е 99% во Сити.Јас искрено не го сакам во Јунајтед.Не ме бендисал со играта нешто посебно,а плус млади играчи од средниот ред имаме.
Да,и јас одамна го следам СнајдерНи јас не сакам многу Насри да дојде , но Снајдер ми беше желба уште за Реал кога играше да дојде кај нас ај можеби САФ ќе ми ја исполни пред да се затвори трансфер пазарот. Ако Челзи се појачат со Модрич што 80 % се шанси да го земат, Сити со Нари треба да имаме и ние еден плејмејкер од светска клас докажан играч
Ова го имаше во Госип делот на официјалната пред месец дена, сеа сигурно е зголемена бројкатаCongratulations to Wesley Sneijder, who has signed for Manchester United for the 97th time this summer.
^Само што го прочитав на фб![]()
Малку тенки? Имаме 7 напаѓачи беДвајца напаѓачи нема шанси да си одат,зошто сме малку тенки таму (Чика е аут,Овен исто).Можно е Бербатов да си оди за убави пари,ама Диуф не верувам (6 милиони за него..Никој нема да се излаже)
Ако ги земеме наведениве играчи ке нема место за Клеверли и Погба![]()
Ееее требало да го сменатОва го имаше во Госип делот на официјалната пред месец дена, сеа сигурно е зголемена бројката![]()
Не дај боже некој да се повреди и што правиме тогаш?Ако ги земеме наведениве играчи ке нема место за Клеверли и Погба![]()