Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Насри изјавил дека сакал да ја продолжи својата кариера во еден од овие три клуба Реал Мадрид,Барселона и Манчестер Јунајтед само има мало проблемче ниту еден од овие клубови нe го сака :ROFLMAO:

Се шпекулира дека следната недела Јунајтед ќе го напуштат: Гибсон (позајмица во Блекбурн),Кушчак (ВБА) и двајца напаѓачи (едниот од нив е Диуф 99% а другиот се смета дека е Бербатов :S).И ќе заврши сагата со Снајдер, имало проблеми за трансферот на Ето во Анжи и Снајдер се согласил драстично да ја намали платата од 250.000 на 170.000.Како и да е, Фергусон мора да донесе нов треквариста, со оглед на тоа што се поочигледни се трансферите на Насри во Сити и Модрич во Челзи и плус ако сакаме да варираме на Барса, колку толку.Неможеме со Клеверли да стартуваме против нив, ќе се изгуби.Исто, Рис Браун (брат му на Вес) 1 месец на позајмица во Донкастер.

На Диуф му опнале откупна клаузула од 6 милиони евра, многу ме интересира кој ќе наседне на ова :ROFLMAO:

Се шпекулира дека следната недела Јунајтед ќе го напуштат: Гибсон (позајмица во Блекбурн),Кушчак (ВБА) и двајца напаѓачи (едниот од нив е Диуф 99% а другиот се смета дека е Бербатов :S).И ќе заврши сагата со Снајдер, имало проблеми за трансферот на Ето во Анжи и Снајдер се согласил драстично да ја намали платата од 250.000 на 170.000.Како и да е, Фергусон мора да донесе нов треквариста, со оглед на тоа што се поочигледни се трансферите на Насри во Сити и Модрич во Челзи и плус ако сакаме да варираме на Барса, колку толку.Неможеме со Клеверли да стартуваме против нив, ќе се изгуби.Исто, Рис Браун (брат му на Вес) 1 месец на позајмица во Донкастер.
Ako сакаме годинава успех во ЛШ. обавезно Снајдер или Насри!
Инаку пак ќе си останиме само во англија да си се бориме за трофеи!

Подобро Овен да си оди потолку Берба постар е и само клупа грее изгледа Снајдер навистина сака нов предизвик кај нас ајде уште Англија му остана да ја освои
--- надополнето: Aug 19, 2011 11:21 AM ---
Поефтино ќе поминеме со Насри се скарал изгледа со Венгер и фановите го неќат во Арсенал 100 % си оди само прашање е дали САФ ќе сака да го ангажира

Ако ги земеме наведениве играчи ке нема место за Клеверли и Погба :unsure:

Гибсон е отиден.Кушчак исто,не верувам дека сака трет голман да биде.Двајца напаѓачи нема шанси да си одат,зошто сме малку тенки таму (Чика е аут,Овен исто).Можно е Бербатов да си оди за убави пари,ама Диуф не верувам (6 милиони за него..Никој нема да се излаже)
Ја едвај чекам да заврши ова со Снајдер,макар и да не дојде.Мада веројатно ќе дојде зошто Насри е отиден во Сити,Модрич веројатно во Челзи,а тие двајца освен Весли беа најповрзувани со нас.Тешко дека САФ нема да купи креативец.
Подобро Овен да си оди потолку Берба постар е и само клупа грее изгледа Снајдер навистина сака нов предизвик кај нас ајде уште Англија му остана да ја освои
--- надополнето: Aug 19, 2011 11:21 AM ---

Поефтино ќе поминеме со Насри се скарал изгледа со Венгер и фановите го неќат во Арсенал 100 % си оди само прашање е дали САФ ќе сака да го ангажира
Насри е 99% во Сити.Јас искрено не го сакам во Јунајтед.Не ме бендисал со играта нешто посебно,а плус млади играчи од средниот ред имаме.

Насри е 99% во Сити.Јас искрено не го сакам во Јунајтед.Не ме бендисал со играта нешто посебно,а плус млади играчи од средниот ред имаме.
Ни јас не сакам многу Насри да дојде , но Снајдер ми беше желба уште за Реал кога играше да дојде кај нас ај можеби САФ ќе ми ја исполни пред да се затвори трансфер пазарот :). Ако Челзи се појачат со Модрич што 80 % се шанси да го земат, Сити со Нари треба да имаме и ние еден плејмејкер од светска клас докажан играч

Ни јас не сакам многу Насри да дојде , но Снајдер ми беше желба уште за Реал кога играше да дојде кај нас ај можеби САФ ќе ми ја исполни пред да се затвори трансфер пазарот :). Ако Челзи се појачат со Модрич што 80 % се шанси да го земат, Сити со Нари треба да имаме и ние еден плејмејкер од светска клас докажан играч
Да,и јас одамна го следам Снајдер:) Да се надеваме дека ќе дојде,лошо би било за нас ако имаме проблеми на таа позиција.Не може се по крилата да оди.

Congratulations to Wesley Sneijder, who has signed for Manchester United for the 97th time this summer. :pos:

^Само што го прочитав на фб :icon_lol:

Двајца напаѓачи нема шанси да си одат,зошто сме малку тенки таму (Чика е аут,Овен исто).Можно е Бербатов да си оди за убави пари,ама Диуф не верувам (6 милиони за него..Никој нема да се излаже)
Малку тенки? Имаме 7 напаѓачи бе :D

А што со Клеверли или Погба ќе играме против Челзи,Реал,Барса,Интер,Милан,Баерн?И вака и така тие ќе добиваат повеќе шанса на нетолку важни натпревари, на нас ни треба креативец во средина, и со оглед дека Флечер никако да се опорави од вирусот и веќе го немаме Сколс, остануваме со Андерсон и Керик само во средина + Клеверли.За да имаме добра сезона без да купиме креативец како Снајдер треба Флечер да се врати во формата од 2009,Клеверли да има фантастична прва сезона и да се молиме да не ни се повредуваат играчи на тие позиции.

Ова го имаше во Госип делот на официјалната пред месец дена, сеа сигурно е зголемена бројката :D
Ееее требало да го сменат :) Не е фер вака дезинформации да шират :icon_mrgr:

Не дај боже некој да се повреди и што правиме тогаш?
Јунајтед секогаш му дава шанса на младите играчи, но потребно е и искуство! Годинава ги загубивме Сколс, Едвин, Гери, Џон, Весли, Гигс е при крај, значи мора да се има широк состав и доста свежина бидејќи играме на 4 фронта, плус сите наши играчи се и репрезентативци!

И да не земеме никој здравје, Јунајтед ни е во срцата, но си дискутираме :)

Реал го нудеше Снајдер и плус пари на времето за Роналдо. Тогаш да дојдеше да, а сега НЕ за Снајдер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom