Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На кое ниво паднавме не ми се верува.Со милионски потписи а се чини како да незнаат фудбал да играт.Ми се поврака од гуптино и мулето португалско.Дно сме.

Дефинитивно ЕПЛ е станата комедија, значи или е местење дебело или се тотални глупаци, трето нема... ама шо местење Манчестер му станува заложник на Мурињо и на Погба

Vidi se napredak u igri zato je i produzen ugovor sa ovim nazovi trenerom. Jeste problem i do igraca ali da li vi vidite ili ste coravi da ovaj Murinjo dve blage veze nema. Igra fudbal kakav se igrao pre 80 godina, kad su ga igrali rudari, livnicari, kovaci...ljudi koji su po ceo dan radili i plus igrali fudbal. I opet su vise snage, volje i borbenosti imali od ovih baba koji se setaju po terenu. Steta za Sanceza sto je doso medju ovim mrtvacima, covek je vise borbenosti i zelje pokazao za 3 utakmice od likova koji su u klubu 2,3 godine. A Murinjo toliko je provaljen i procitan da vise ne zna sta ce, samo zna da umrtvi igru, drugo resenje nikad nema. Igramo najgori i najdosadniji fudbal u Evropi, setimo se da napadnemo tek kada gubimo a i tada je to samo obicno bunarenje bez cilja i plana.

во десетина реда сумирано се... браоо

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Го слушам Мурињо после мечот, ликот убедува дека немал среќа Манчестер. Тркало глупо, не треба да имаш среќа да го добиеш Њукасл.

Како иде периодов..се поочаен фудбал играме...јеботе селски фудбал до максимум.. рокни ја напред шта буде буде.
Погба..што му е филмот со тоа нуЛа фудбалско залагање..дно дна..
Баш ме интересира во ЛШ како ќе се залага.
Тие е*ам фудбалските примадони..преку к*р веќе од исфилмани нафурани мочковци...море само копачки за овие да летаат..да пукаат аркади..ти јебем умрените..

кој знае шо праат на тренинг овие, не е можно да не можат две нормални акции да сврзат... за прекини и корнери да не збориме воопшто... брука...

Не можам да разберам, во ред што играа на неприродни позиции за нив ама што менува тоа кој кај играл за да промашиш еден на еден со голман како Лукаку и Марсијал што направија? Од Џонс во таква ситуација очекувам гол да даде, не па од офанзивен играч.

Ке кажев дека формацијата е проблем, ама оно, Погба буквално не се залага последниве 2-3 меча. Смолинг е невидено копито, и никогаш нема да созрее фудбалски. Глуми на средина на терен бе, тиква глупа.

Ке кажев дека формацијата е проблем, ама оно, Погба буквално не се залага последниве 2-3 меча. Смолинг е невидено копито, и никогаш нема да созрее фудбалски. Глуми на средина на терен бе, тиква глупа.
Chris Smalling nije uspeo dobiti nijedan duel na današnje meču protiv Newcastlea. [Squawka]

Štoper - 1,94m - 28 godina - 270+ utakmica u dresu Uniteda - 30+ utakmica u dresu reprezentacije Engleske..

Го слушам Мурињо после мечот, ликот убедува дека немал среќа Манчестер. Тркало глупо, не треба да имаш среќа да го добиеш Њукасл.
Не е дека го правдам нешто, ама ако не го научи до сега Мурињо не знам што да ти кажам... :D Ликот нема признаено никогаш ништо, така да оваа изјава дури и нормална му е со оглед на тоа дека нема спомнато судии или противнички играчи/тренер.

Епа ова е проблемот со нас како клуб, чекаме фудбалери да станат по 10 сезони. Гледаш две сезони не го бива, отараси го во Вест Хем и ајт чао. Само што тука е крива и фан базата, ќе се решат да продадат пијавица и слушаш плачки после од Галичник до Река.

Мизерна игра, лаф нема.

Но, и покрај тоа, имавме неколку солидни шанси за гол.

Шанси: 7
Играчи: Марсијал - 3, Лукаку - 2, Санчез - 2
Одбранети: 1, блокирани - 5, фаул во напад - 1
Голови: 0

Реализацијата ни е многу слаба, очајна.
Ако, не го подобриме и овој дел од играта, до крај на сезона ќе тонеме се' подолу и подолу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom