Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Џабе ќе биде и со 3 во средина. Џабе е се кога не можат еден оас без никаков притисок да погодат, топката ко од ѕид се одбива од нив. Џабе е се кога Матиќ и Погба имаат заедно 5 точни паса, Ајозе му зима воздушен дуел на Погба пошто на овој му е испод чест да скокне по топка на 20 метри од наш гол. И на крај, џабе е се кога Лукаку и Смолинг само одмагаат. Првиов од 10 воздушни дуели 15 лошо ги процени.

Изгледа 80% од првиов тим бега од тренинг па појма нема што треба да праат на утакмица.Друго објаснување немам како може ваков очобол да гледаме.

Па ете го Марсијал 1 на 1 од десна страна со десното ноџе ко церебралка шутна пошто неприродна позиција.

А изглеа за инает ги игра Санчез лево и Марсијал десно.
in game managment нула за Мурињо.. коа ќе ми текне стариот како ги менуваше Роналдо, Нани и Гигс... почнуваа лево, па десно, па лево, па средина... а на 100 милионскиот егото му е повредено... не е повеќе главна ѕвезда не се врти цел свет околу него, не е најплатен и затоа се влечи шо терен...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Полувремево како од циркус да сме испаднати.

Не ја пратам Севиља, али any thoughts со ваков пристап?

Сета среќа и тие се боранија последниов период.

Иначе одигравме колку што имавме можност и простор. Ете Марсијал имаше топ шанса, а и на крајов Лукаку мораше да финишира како напаѓач и да погледне каде има простор да пласира,а не со главата во земја и пукај само.

in game managment нула за Мурињо.. коа ќе ми текне стариот како ги менуваше Роналдо, Нани и Гигс... почнуваа лево, па десно, па лево, па средина... а на 100 милионскиот егото му е повредено... не е повеќе главна ѕвезда не се врти цел свет околу него, не е најплатен и затоа се влечи шо терен...

Стомилионски мме, он таков си беше и пред Санчез!
Не ја бива вака, ќе има среќа Лион изгледа!

Види го бе Мајк хахаахахахах

аааахахахахахахахјајајајајајаахаахаххахахајехахусуехахауууеуехахсу ДЕБИЛ !!!!!

Смолинг бе...дрво незаделкано

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom