Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нема жива сила што ќе ме убеди дека Линделоф ќе изигра полошо од Смолинг. За голов арно ни се стори, не заслужуваме ни да израмниме.

Стомилионскиот незаслужува никаква шанса.Нека го зацепа гомното мурињо на клупа.Оваа е срамота од неговата игра..Со мурињо сме губитници невидени..Нема апсолутно ништо од тактика,едноставно трчај како пилиња без глави сме..Срамота на тие вложувања ваква никаква игра..

Посакувам што поскоро да носат црна трака за смојлинг. Утвари такво копиле не ни заслужува такво нешто.

Битно побарал награда за најпримерен тренер ебате умрениот. Шо место Јанг у било кое време, било кој централен место Смолинг, ако веќе се пуши на Погба играј го со двајца позади. Али џабе бе. Де Геа нека си среди документи со време и адиос.

Да се залагаат барем 5% колку што се залага Санчез.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Греота е да донесеш засилување како Алексис и да играш онаков фудбал.

Кој бе стручњак, Мурџо? Па деца од 12 години знаат дека Мата не е за замена и Марсијал не е за од почеток, па уште и на десно крило!
Моес ера(y)[DOUBLEPOST=1518364575][/DOUBLEPOST]
Греота е да донесеш засилување како Алексис и да играш онаков фудбал.
Ако на Санчез само парите му биле цел, пеки, ја погодил. Ако сакал да игра фудбал, ја утнал работата, жал ми паѓа кога го гледам вака. Изгледа не му кажале дека се зезаат, он сеуште мисли дека ние озбилно играме.

Не се залага никој тоа проблемот.Не им е гајле за клубот,битно плата да зима.Удри ги по џебот,скрати им плати и пак нека не се замарат.

јебени Шелви во џеб ги пикна 90 минути нашиве средњаци..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

А уште поретардирано е кога некои анонимуси ќе им бустниме кариера.

Btw најдобро сценарио годинава ќе е да отпаднеме и од топ4 и пиздава смрдена на клупа да го кикнат, оти со ваков алцхајмер клубот нема иднина.

Кој кур измениве бе?! Керик нема играно фудбал година дена алоооо. Каков ропак е станат овој Мурињо,страшно.

Не знам што да кажам...од меч кој го контролиравме со чекање на права шанса за гол(ги имавме добар број) се доведовме наивно да го загубиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom