Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А можда и боље испадна вака со Погба, кој знае како ќе се развиваше кај нас без форсирање и неиграње!? :vrtioci:
Одамна велам дека овој Погба е олицетворение на Пирло (+Видал). Талент ко талент има со лопата да ги риниш. Зошто експертиве не му јадат на САФ за копиљов што замина во Вест Хем? Дупло беше поталентиран од Погба. Погба постана играчина во Јувентус, колку сакате игнорирајте го тоа.

Ибра е човекот кој гарантира титула!!!
Се си мислам ваша е оваа сезона..
2 трофеи земате сигурно без оној шо го зедовте...

Марсијал е толку добар што и кога не е во форма може да повлече напред подобро него сите други во тимот.Во никој случај не смее да го седне на клупа поради фактот што може дополнително лошо да му влијае тоа знаејќи во каква ситуација се наоѓа сега. Ќе се врати тој брзо во форма има квалитет кој е неспорен.
Па тоа и јас вчера викав , никако дисциплинирање и седнување на клупа .Прво , лани само благодарение на него не завршивме со Челлзи на 12-13 место ,плус уште е дете практично , треба да му се билда самодоверба не да се мава по рогови !
И трето покажа дека не е умислено детиште кога му ја земаа деветката , мирно си прејде на единаеска !

Марсијал вчера у прво полувреме ај што правеше грешки примприем, подавање туку апла и спор беше, у второ полувреме веќе друг муабет беше го фат инат и имаше едно 2-3 пробиви добри ама ептен мислеше при завршница додека лани без размислување одма ги пуцаше. Очекувам на третава утакмица да се распуца

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ние не го продадовме. Не знам што не ти е јасно. Не можеш со сила да држиш некој.

Фидер клуб. :D
Добро ко така го поклоните :) и ако не те завркавав Али ај

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Следно коло гостување кај Хал. Коа видов кој им е тренер, малце ме фати смеа :ROFLMAO:

Сега стигнав да гледам хајлајтс од мечот, не е можно кое говедо е Погба, дефинитивно има потенцијал да ја доминира средината како Јаја Туре во најдобрите денови. Се надевам само ќе го задржиме што е можно повеќе, не чекаат убави времиња со овој тим. Единствено мака ми е што нема да играме ЛШ оваа сезона, ама ваљда Златан ќе си ја задржи формата уште бар 2 години..

Ај сега нека дигнат 2 прста, покрај мене, сите што јадеа говна за Еди?

McNair Штопер
Love Бек
Januzaj крило
Мојс изгледа експериментира нешто :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom