Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дури сега сфаќам каков не-фудбал сме играле последниве сезони...

После 3 години изгледав натпревар без да трепнам и цело време бев на „трње“. И конечно после толку време едвај го чекам следниот!!!
Тоа фалеше! Многу фалеше!

Се слагам со Морганот, па дури и репризата ја гледав. Си изиграа на ниво, супер, без многу замарање, колку да се победи. Ми се допаѓа тоа што го враќаат тој менталитет на мора да се победи, така да уште од почеток треба да им се даде до знаење на конкурентите кој е кој. Сезонава нема да биде ко ланската, претпоставувам две екипи ќе се борат за титула додека другите не ме занимаат искрено. За играчите не коментирам, сосема други луѓе се под мурињо. Погба, крај на муабетот.

59d69fe3c1e9d4a89230005f41d1cb99.jpg

:sneaky:

Не знам мене сеуште ми е истата игра од лани само со класа напаѓач и постабилна одбрана. Мука ни е да го дадеме првиот гол, ништо не играме дур не дадеме гол.
Сега сваќам зошто Ибра се нарекуваше БОГ. Ако одиме до титула одиме заради него.
Погба имаше потези што никогаш не сме ги виделе од наш играч, поседува талент тоа е несомнено. Само ќе му треба време да се уигра, вчера имаше грешни пасови. 20сек и ја даде одма на противнички играч.
Одбраната е добра сега за сега, само Шо малце се успива.
Марсиал мора да се седне на клупа два натпревара и Мики, Депај, Јанг на негово. Му се пренесе состојбата од животот на теренот.
Руни дефинитивно има некоја психичка бариера. Не може долгите топки и нафрлувањата да му се ко Сколс, а ударот со нога да му е како Фердинанд.

Марсијал е толку добар што и кога не е во форма може да повлече напред подобро него сите други во тимот.Во никој случај не смее да го седне на клупа поради фактот што може дополнително лошо да му влијае тоа знаејќи во каква ситуација се наоѓа сега. Ќе се врати тој брзо во форма има квалитет кој е неспорен.

Погба е отров за да се игра против.

Долги нозе, и топката ја гради со тело, така што, од противничкиот играч до топката имаш најмалку метар и пол. Од која и страна да му тргнеш да ја земеш, батево и веќе 2 чекори пред тебе, Сега гледам, му ебал матер на овој Жорди Класи.

Ваков играч не продаваш ни за 160 милиони фунти, а камо ли за 79.

Марсијал 100% јадел шамари од Ибра у соблекувална што не му ја подаде онаа на 2-0 за да постигне Ибра хет трик. Баш на Викса му спомнав вчера пошо заедно ја гледавме, викам овој сеа у соблекувална гарант шамари ќе јаде од Ибра, нема шанси неказнето да помине за ова. :icon_lol: Али каква величина е Ибрата, уклопување одма, без осцилации без ништо.

А можда и боље испадна вака со Погба, кој знае како ќе се развиваше кај нас без форсирање и неиграње!? :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom