Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Од ова ако се врати пак у истава форма секоја чест.Каков шок е ова за Шо само психата да му издржи и да не се предаде.

Страшно. Кај баш он бе, најомилен ми стана у пичку матер. Не само сезоната туку и кариерата му отиде. Послем вакви повреди ретко кој играч се враќа ист каков што бил.

Атлета е Шо, исто како Валенсија, не верувам да ќе ја изгуби брзината. Само ќе треба долг период да помине додека се опорави. Ако се врати накај април ќе биде одлично.

20 години има...има време да се опорави,само психички да не подклекне...
нормално и да не е хардкорд скршеница...

Атлета е Шо, исто како Валенсија, не верувам да ќе ја изгуби брзината. Само ќе треба долг период да помине додека се опорави. Ако се врати накај април ќе биде одлично.

Фросе ако се врати до Април од ова јас пешки на ушка би го носел на утакмици.

Штета за Шо, влезе супер во сезонава и играше на ниво до сега. Ослабени сме до крај на сезона.

Тоа дете стварно нема среќа,а шоубаво почна сега цела сезона во аут..Стварно нема срека ,додека да се оправи ке му требат најмалку шест месеци..Штета

Ццц, само што стигнав дома и ја начекав повредата. Чекав репетиција, нема, знаев дека е нешто сериозно. Колку ми е криво, баш почнаа светли денови за него...

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

Ne se normalni kopacive ke ni ebat mater,pusti im ja u kurac samo bes us nekoja povreda da projdeme

Браво бе дете, каков гол...

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

Си го прослави, така е царе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom