Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Фалеше ваков играч ко Марсиал што може да направи вишок и пред се брз со добар дриблинг. Во второ со ладни глави ќе јадат уште 2-3 комада овие, се гледа дека играме испаничено ради повредава на Шо.

Ај некој ако има видео од повредата на Шо нека стави во спојлер или во ПП нека прати.. Само еднаш го покажаЛЕ и и тоа го пропуштив...

Можеше 0:2, Мемфис и Смолинг имаа шанси но примивме карамбол гол. Толку е среќата. Добро повлече на крај Марсијал, скоро паднат беше и продолжи со таа брзина.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk

Ај некој ако има видео од повредата на Шо нека стави во спојлер или во ПП нека прати.. Само еднаш го покажаЛЕ и и тоа го пропуштив...
Имаше сеа тие од Спортмедиа на фејс објавија, не било толку лошо ко шо мене ми изгледаше, вака како што видов изгледаше ко да му летнала скроз ногата.

Оди во темата за ЛШ.

Се напиздив јако,ич ќе ве читам у второ,не гледам,кој курац.

Ги гледам Сити, ама сега прочитав што се случило со Шо. Многу ми е криво. И лани го запукаа повреди, ама ова...не само што ќе пропушти поголем дел од сезоната (можеби и цела) па и скоро сигурно ќе е скратен од едно Европско Првенство.

Не ми е јасно зашто не доби никаков картон?
Дали може некој тоа да ми го објасни?

Ја удри топката и Лук летна над негп мислам ни јас не знам како точно ја скрши Лук ногата, а не можам видео да гледам гадно ми е. Кој може нека виде и напише

И мене ми е многу криво, језиво беше. Но мислам без никаква намера, се случи и јас не знам како... Го разбирам бесот, но немаше никаква намера.
Дај бе не зезај, така не треба ни да се осмелиш да влезеш на некој, комплетно го собра и топка и него, од таа ситуација и како што беа и двајцата залетани = 100 посто повреда[DOUBLEPOST=1442346726][/DOUBLEPOST]
Ја удри топката и Лук летна над негп мислам ни јас не знам како точно ја скрши Лук ногата, а не можам видео да гледам гадно ми е. Кој може нека виде и напише
Цело време ја гледам снимката...

Најискрено, повеќе треба да му се даде картон за тоа што се израдува на голот + да се прати на психијатрија како што го пратија Суарез од ФА. Па јас да му скршам нога на некого, нема недела дена (?!) од соба да излезам поради грижа на совест не па на гол да се израдувам, кој не беше ни негов како прво ама ај небитно.

Најискрено, повеќе треба да му се даде картон за тоа што се израдува на голот + да се прати на психијатрија како што го пратија Суарез од ФА. Па јас да му скршам нога на некого, нема недела дена (?!) од соба да излезам поради грижа на совест не па на гол да се израдувам, кој не беше ни негов како прво ама ај небитно.
Е баш заради ова сеа сакам да ги напунат, и барем еднаш да му влезат јако на овој дебил. Не му се ни извини одкако стартуваше

Нема објаснување. Требаше пенал и црвен. Според правилата стартот спаѓаше во "reckless". Без разлика што првин ја собра топката, црвен беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom