Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше сеа тие од Спортмедиа на фејс објавија, не било толку лошо ко шо мене ми изгледаше, вака како што видов изгледаше ко да му летнала скроз ногата.Ај некој ако има видео од повредата на Шо нека стави во спојлер или во ПП нека прати.. Само еднаш го покажаЛЕ и и тоа го пропуштив...
Оди во темата за ЛШ.Ај некој ако има видео од повредата на Шо нека стави во спојлер или во ПП нека прати.. Само еднаш го покажаЛЕ и и тоа го пропуштив...
Ја удри топката и Лук летна над негп мислам ни јас не знам како точно ја скрши Лук ногата, а не можам видео да гледам гадно ми е. Кој може нека виде и напишеНе ми е јасно зашто не доби никаков картон?
Дали може некој тоа да ми го објасни?
Дај бе не зезај, така не треба ни да се осмелиш да влезеш на некој, комплетно го собра и топка и него, од таа ситуација и како што беа и двајцата залетани = 100 посто повреда[DOUBLEPOST=1442346726][/DOUBLEPOST]И мене ми е многу криво, језиво беше. Но мислам без никаква намера, се случи и јас не знам како... Го разбирам бесот, но немаше никаква намера.
Цело време ја гледам снимката...Ја удри топката и Лук летна над негп мислам ни јас не знам како точно ја скрши Лук ногата, а не можам видео да гледам гадно ми е. Кој може нека виде и напише
Најискрено, повеќе треба да му се даде картон за тоа што се израдува на голот + да се прати на психијатрија како што го пратија Суарез од ФА. Па јас да му скршам нога на некого, нема недела дена (?!) од соба да излезам поради грижа на совест не па на гол да се израдувам, кој не беше ни негов како прво ама ај небитно.Не ми е јасно зашто не доби никаков картон?
Е баш заради ова сеа сакам да ги напунат, и барем еднаш да му влезат јако на овој дебил. Не му се ни извини одкако стартувашеНајискрено, повеќе треба да му се даде картон за тоа што се израдува на голот + да се прати на психијатрија како што го пратија Суарез од ФА. Па јас да му скршам нога на некого, нема недела дена (?!) од соба да излезам поради грижа на совест не па на гол да се израдувам, кој не беше ни негов како прво ама ај небитно.
Нема објаснување. Требаше пенал и црвен. Според правилата стартот спаѓаше во "reckless". Без разлика што првин ја собра топката, црвен беше.Не ми е јасно зашто не доби никаков картон?