Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

абе другар ако имаш макс тв тогаш ја имаш и арена 1... таа е фри за сите макс тв корисници

Кабел си е кабел ( те заебавам 500 денара е попривлечно од 1500 кога треба да ги дадеш)

@Cassaro а замисли кабелска, фиксна ма да не ни треба), интеренет(неограничен али со фер плеј користење мислам е) и 2 мобилни на постпејд со неограничени минути кон сите оператори и све ова за 2000ден месечно...
е сеа нормално со активирање на спортските канали ке ми иде 2245 али па ни се исплати
и сеа одземи ги претплатите на мене и татко ми кои ни беа вкупно 1500ден за мобилен и ке ја добиеш вкупната сума
пс. претходно плаќав некаде 1700 за фиксен, тв и нет плус претплатите за мобилен

а замисли кабелска, фиксна, интеренет(неограничен али со фер плеј користење мислам е) и 2 мобилни на постпејд со неограничени минути кон сите оператори и све ова за 2000ден месечно...
е сеа нормално со активирање на спортските канали ке ми иде 2245 али па ни се исплати

Се убаво друже и ја ова се убаво ова го објаснив по дома ама на моите ако им се погоди нешто не го мењаат дур ова не го сјебат макар другово(оптика во случајов) е двеста пати боље.Јебига на 20 години неам 2500 месечно па ја лично да го сменам хД

Се убаво друже и ја ова се убаво ова го објаснив по дома ама на моите ако им се погоди нешто не го мењаат дур ова не го сјебат макар другово(оптика во случајов) е двеста пати боље.Јебига на 20 години неам 2500 месечно па ја лично да го сменам хД
и моите беа скептици, комунисти јбг :D ама ги седнав убаво им образложив и една недела го седнав стариот у кола и правец у рамстор :LOL: плус 2 добри бесплатни телефони земавме и сеа моиве невидена реклама низ маало им тераат на т хоме :icon_lol:

и моите беа скептици, комунисти јбг :D ама ги седнав убаво им образложив и една недела го седнав стариот у кола и правец у рамстор :LOL: плус 2 добри бесплатни телефони земавме и сеа моиве невидена реклама низ маало им тераат на т хоме :icon_lol:

Сеа ми истекува договор од ВИП за телефониве дома , а напнати им се зошто се ужасни и се надевам ќе ја искористам приликава за да ја донесам оптиката дома и да уживам.

Ај доста офтопик кажи што серија глеаш ?

Сеа ми истекува договор од ВИП за телефониве дома , а напнати им се зошто се ужасни и се надевам ќе ја искористам приликава за да ја донесам оптиката дома и да уживам.

Ај доста офтопик кажи што серија глеаш ?
да да да сенавратиме на темата...муахахахх
Лас Вегас, кај што има многу жени ја таму сум :X3:

Еве ви го стримот да не викате после Бучко вака, Бучко така, пошо може да му ја дувнам дури понале тие.
Некоја серија има сега на стримот :vozbud:
Код:
sop://broker.sopcast.com:3912/172999

Да знаете на колкацко лаптопче ќе ја гледам, комедиии, али во природа е.

Еве ви го стримот да не викате после Бучко вака, Бучко така, пошо може да му ја дувнам дури понале тие.
Некоја серија има сега на стримот :vozbud:
Код:
sop://broker.sopcast.com:3912/172999
И тоа шпанска :D

Не глумеше овој кељавиов у CSI Новиот Јорк ?

Синхорнизирана на шпански бе :X3:
Да бе, сега дури видов, така стои во беграунд :oops:[DOUBLEPOST=1406404961][/DOUBLEPOST]За информација излегоја играчиве на терен, а овие на сопкастот немаат намера да ја сменат серијата :facepalm:[DOUBLEPOST=1406405037][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Слушајте во позадина Корлеоне фамили како навиваат: Але але Рома ле, але але Рома ле... :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom